Ewa Farná
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Ewa Farná
Když se tu objevil Tokio Hotel tak proč ne i "Ewča"?

Jako já nemyslím si že je to nejhorší - ať si myslí kdo chce co chce....
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
heh..no jo já právě slyšel asi jenom jednoubrazdil.radek píše:Není to nejhorší, poprvé se mi to i líbilo, ale stačilo to slyšet potřetí a už sem mi to omrzelo...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
možná bys do toho hlasování mohl přidat možnost "nevadí mi ,ael nevyhledávám ji" nebo něco tak neutrálního....páč ja tekhle nemožu hlasovat... 
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Nelíbí,ale asi to bude tím,že to není můj styl. . .A že prostě je neoblíbená většinou lidí(i když možná přeháním),tak su ovlivněnej. . .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

no jo stejně jako Tokio Hotel jí všichni nenáviděj..............No tak jakto že vyhrávaj ty hitparády
Engl Thunder 50, Ibanez RG 570+Tone ZOne a Paf Pro,Fender 57 ressuie + zamikací schallery , MXR micro ampJim Dunlop Cry Baby 535,BOSS Tu2,CH-1, DD-3, BCB-60, Kabely Monster rock, vysílačka AKG . http://www.benefit-rock.com http://www.brix-rock.cz/
to jsou ty bláznivý faninky, co každý pošlou 50 hlasů....normální lidi pošlou max. jeden hlas a jetoVeth píše:no jo stejně jako Tokio Hotel jí všichni nenáviděj..............No tak jakto že vyhrávaj ty hitparády
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
presne, je ji 13 nebo kolik tak na to ma pravo.
jo a je to jako jestli se mi libi jako interpret a nebo jako baba?
kdyby jako baba tak musim rict ze jo
i dyz vlastne i tak reknu jo
jo a je to jako jestli se mi libi jako interpret a nebo jako baba?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Hudba na blití, její hlas se mi nelíbí, ale musí se nechat, že intonuje, má rytmus, dobře frázuje a vyslovuje (tim nemyslim v klipu, ale náhodou jsem jí zaslech live).
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Jako zpívat umí - o tym nemá cen use bavit. Ale jestl ise někomu líbí ta "její" muzika ot je věc jiná....
Nějak sem toho od ní ani moc neslyšel, možná tak v televizi sem zaslech část klipu, ale ta muzika se mi moc nelíbí. Navíc mi vadí jak tam má to W jako kdyby to bylo zuper Xtra kool a squelý a já newim co ježtě. 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Mam takovej pocit, že je z polska, takže to w je tam asi oprávněně. Ale nejsem si jistej.rasomaso píše:Nějak sem toho od ní ani moc neslyšel, možná tak v televizi sem zaslech část klipu, ale ta muzika se mi moc nelíbí. Navíc mi vadí jak tam má to W jako kdyby to bylo zuper Xtra kool a squelý a já newim co ježtě.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
Taky jsem to zaslechl.afektband píše:Mam takovej pocit, že je z polska, takže to w je tam asi oprávněně. Ale nejsem si jistej.rasomaso píše:Nějak sem toho od ní ani moc neslyšel, možná tak v televizi sem zaslech část klipu, ale ta muzika se mi moc nelíbí. Navíc mi vadí jak tam má to W jako kdyby to bylo zuper Xtra kool a squelý a já newim co ježtě.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Aha.Sami píše:Taky jsem to zaslechl.afektband píše:Mam takovej pocit, že je z polska, takže to w je tam asi oprávněně. Ale nejsem si jistej.rasomaso píše:Nějak sem toho od ní ani moc neslyšel, možná tak v televizi sem zaslech část klipu, ale ta muzika se mi moc nelíbí. Navíc mi vadí jak tam má to W jako kdyby to bylo zuper Xtra kool a squelý a já newim co ježtě.
@humus: Aha.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...