Jen bych měl takovou malou otázku spíš odbornější

V čem mě přesně omezuje nebo by mohl omezovat ten můj způsob hraní ?
Je možné že v rychlosti ? Doprovod jsem celkem zvládl a to už je snad o čase kdy se naučím hrát přesněji a rychleji jednotlivé tóny, nebo ne ? Je pravda že ten můj způsob neni tak stabilní jako ten spravný, ale já mám takový pocit, že tím když držím trsátko peřinkama, že v něm mám i větší cit, nebo nevim jak to říct, ale prostě, lépe s ním jde manipulovat. Prostě ho více vnímám...
Teď je přede mnou dilema... I když se mi to nelíbí, můžu pokračovat ve své hře, ale stejně mi to bude vrtat hlavou, a možná se to někdy přenaučím.
Nebo hned teď se snažit na vše zapomenout a rozjet to znovu... Celkem jsem už přišel na to jak to tlumit a jak by to mělo být, akorát je mi to nepohodlné a nemám to zažité...
Zatím teda ale nevím v čem to omezuje, takže bych se to přeučoval spíš k uspokojení estetiky. Zatím jsem nepocítil, že bych v učení stál kvůli pravé ruce. Jediné do mi moc nejde jsou takové riffy, podobný styl jak Hammerfall Renegade. To je moje oblíbenost, sám takové podobné věci vymýšlím, nejenom na A a D jak je renegade ale i na více strunách a tehdy se vyskytne problém když chci střídat úhozy trsátkem a přitom jeden tón tlumit a druhý netlumit a takový střídavý rytmus třeba.
Rozhodně nechci nějak obhajovat můj chybný styl, ale trochu jsem přemýšlel a jsem na rozpacích s tím přeučováním.
Taky by mě třeba zajímalo, jestli je tu někdo takový, kdo tak nebo podobně hrál a přeučoval se to, jestli to pomohlo nebo se snažil ale ani to moc nešlo, nebo prostě nejaké postřehy...