cena zesilovačů

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
broukk

Re: cena zesilovačů

Příspěvek od broukk »

dik za vše, já vím, že je to se mnou těžký, teprv se orientuju... ;)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

broukk píše:dik za vše, já vím, že je to se mnou těžký, teprv se orientuju... ;)
V orientaci ti právě pomůže ten článek, který už jsme tu několikrát zmiňovali. Fakt si ho přečti.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
broukk

Příspěvek od broukk »

tak sem se díval na komba a toto http://muziker.cz/kytarove-komba-hlavy- ... k60gr.html se mi zdá dost dobrý
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum todle toho soundkinga zadupe do zeme, uplne
broukk

Příspěvek od broukk »

to jo, ale já hlasitější komba budu kupovat až za pár měsíců, zatím mám 30W kombo na domácí hraní...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tak proc sem postujes 60W kombo, kdyz chces 30W a stejne za apr mesicu budes kupovat dalsi :roll: ten crate hraje i potichu..a soundking je sh*t
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Pokud nechceš kombo do zkušebny, víc než 30W fakt nepotřebuješ. 60W neznamená, že je to kombo "o 30W lepší" :)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

venca.k

Příspěvek od venca.k »

kdyz sem si kupoval prvni kombo tak sem si vybiral mezi randall V2XM 30watu a timhle soundsracem 60watu, po prvnim brnknuti akordu sem ten soundking vypnul, prodavac (hodne dobrej kytarista) mi taky hned rek ze to ma sice 60watu ale ma to vylozene spatnej zvuk a hraje to min nahlas nez ten randall a ten randall byl jen o 500 drazsi, hral sem na nej 4 roky, docela spokojenost, ale ted prijde konecne lampicka :)
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Dělá si Broukk p***l, nebo to myslí vážně? Chlapi, přiznejte se, kdo si udělal nový účet a dělá si z nás p***l? :D
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Klid chlapi. Co vy víte - třeba je to budoucí kytarový virtuoz, před kterým se budeme všichni klanět (bez ironie). Každej nějak začínal. ;)

broukk

Příspěvek od broukk »

ale já řikám že 30W kombo mám a pak si chci koupit 60W nebo víc na mini-akcičky.... vydím že tady nemáte moc pochopení pro naprostý žačátečníky a lajky...
broukk

Příspěvek od broukk »

jen bummer je normální :)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

broukk píše:ale já řikám že 30W kombo mám a pak si chci koupit 60W nebo víc na mini-akcičky.... vydím že tady nemáte moc pochopení pro naprostý žačátečníky a lajky...
Tak si na ty akcičky - jak říkáš - pořiď to, co jsme ti tu doporučovali. Ten Soundking nebude dobrej nápad.

Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

broukk píše:vydím že tady nemáte moc pochopení pro naprostý žačátečníky a lajky...
Kdyby sis přečetl FAQ a používal funkci hledat, tak by byl svět pro všechny krásnější. Pořád tě tu na něj odkazujeme a pořád se ptáš na ty stejné nesmysly. A to pomíjím, že nejen v této sekci. Pak se nediv, že tu všem dochází trpělivost. Kdybys hned na začátku pořádně vše četl a poslechl, co ti kdo říká, tak bys dávno věděl co a jak.

Tohle už snad trumfuje i vorecha...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rene

Příspěvek od rene »

K Aktivnímu boxu potřebuješ vola kterej nerozumí větě PŘEČTI SI TENHLE TOPIC

oznameni/faq-kde-najit-odpovedi-na-nejcastejsi-otazky-ctete-t20594.html

Protože kdybys ho četl tak se neptáš tak dementně.

A abych trochu přispěl něco konstruktivního, tak na aktivní boxy okamžitě zapomeň. A pochop že za kvalitu si musíš zaplatit a ne šetřit na kravinách
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

broukk píše:ale já řikám že 30W kombo mám a pak si chci koupit 60W nebo víc na mini-akcičky.... vydím že tady nemáte moc pochopení pro naprostý žačátečníky a lajky...
Ja mam doma zapadosibirskou lajku takze te uplne chapu.
Gobak

Příspěvek od Gobak »

naprostý žačátečníky
Já mám škalpů šedum a k tomu ještě tři žlaté žuby!
Hele já jsem začínal na kytaře připojené k hlavě cívkače a z něj to šlo do repráku z rozhlasu po drátě. No nic...
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Gobak píše:
naprostý žačátečníky
Já mám škalpů šedum a k tomu ještě tři žlaté žuby!
Hele já jsem začínal na kytaře připojené k hlavě cívkače a z něj to šlo do repráku z rozhlasu po drátě. No nic...
Jenže ten bobiňák byl ještě lampáč, ne? A i kdyby ne, přece jen je to ještě velmi dobré řešení oproti téhle pitomosti.

Nero: Asi si vorecha špatně pamatuješ, tohle na něj ještě nemá :wink:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Vorech byl frajer, ale brouk je koncentrovanější. No - oba mají něco do sebe :mrgreen:

Zajímavé, jak jisté typy uživatelů tíhnou k typově velmi podobným nickům... :mrgreen:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

no jo, klasika, kazdej tady tomu rozumi a kdyz chce nekdo neco jinyho tak jeste dostane hubovano :-D ser na to. nicmene, aktivni boxy na hrani na kytaru nejsou optimalni, kup si normalni kombo, lepe hlavu a box. no ale pokud mas ted doma 30w kombo, nekupuj si 60w, to je jakdyby sis koupil po skode 105 skodu 120. (myslim ani nevis co to je za auta ze :-D) hrej pres to co mas, setri - aj ted se divam - mozna jeste ani nedostavas kapesny, no tak to meni situaci - popros rodice o darek k vanocum - http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum
tady tohle ti bude hrat dobre i potichu doma v pokojicku a kdyz to pak das na hlasitost 2/10 tak te prijdou sousedni ukamenovat. /=> je to dostatecne hlasity na zivy hrani, hraje to relativne dobre, vydrzi ti to ze dva roky a je to za hubicku/ jo a mas tam i ladicku :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“