Stratocaster od Arie

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
klima.ota

Stratocaster od Arie

Příspěvek od klima.ota »

http://www.muzikant.cz/kytary-6/kytary- ... -43038.php
Za tak málo peněz jsem zatím nic lepšího v ruce nedržel. Humbuckery jsou rozpínací a srovnávali jsme to s originál Stratem za 23 000.-. Nijak propastný zvukový rozdíl tam nebyl.
kalvos

Příspěvek od kalvos »

cau.Ja mel ARIA stratokastra od zacatku co hraju na kytaru asi 3 roky.Jediny s cim sem mel problem bylo,kdyz sem tam dal 12ky struny,tak to nevydrzelo tremolo,ale asi za 400 kila mi to opravili a od ty doby v pohode.JInak v porovnani se squierem-stratem co mel kamos,to bylo tisickrat lepsi.
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

No on ten propastny zvukovy rozdil poznaji opravdovi fajnsmekri Fendru Strata... Urcite by se jim nelibilo uz osazeni HB-S-HB :lol:

Ale jinak, Aria umi delat dobry kytary, i kdyz tahle bude samozrejme odpovidat kvalitou cene.... Mel jsem v ruce jen HB-S-S Aria (jinak stejna), a nejaky drobnosti na "dofinisovani" jsem tam nasel, a zvuk snimacu mi prisel trochu plechovy...

Jinak, 12tky struny uz jsou trochu moc, na tremolo 5 pruzin a pekne pritahnout, a delsi srouby do tela na zakladne vintage tremola, nedivim se ze to nevydrzelo pokud si to nechal jak to bylo z vyroby na devitky... :)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
kalvos

Příspěvek od kalvos »

NO jo,tenkrat(cca 6 let) sem fakt nevedel co to vubec tremolo je... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“