umim v něm pracovat, jako vím co dělat.. ae s postupem času mi přestalo GP4 stačit... tak sjem si stáhl GP5 (kvuli novějším tabům).. ale je tam jeden problemek... jako hraje to perfektně i tak... ale v tabulatuře.. když si nějakou stáhnu, nebo i napíšu - TAK NEJDOU VYDĚT TY ČÍSLA! jako kterej pražec mám hrát
Porblém s programem Guitar Pro 5
Pravidla fóra
Porblém s programem Guitar Pro 5
čau všichni... snad tohle tema tu ještě neni.. doufam, nenašel sjem..
umim v něm pracovat, jako vím co dělat.. ae s postupem času mi přestalo GP4 stačit... tak sjem si stáhl GP5 (kvuli novějším tabům).. ale je tam jeden problemek... jako hraje to perfektně i tak... ale v tabulatuře.. když si nějakou stáhnu, nebo i napíšu - TAK NEJDOU VYDĚT TY ČÍSLA! jako kterej pražec mám hrát
nestalo se vám to někomu??? co s tim?
It's only fuckin' rock'n'roll
Re: Porblém s programem Guitar Pro 5
A tabulatura jako taková vidět je? Myslím těch 6 linek - strun.kECuP píše:čau všichni... snad tohle tema tu ještě neni.. doufam, nenašel sjem..
umim v něm pracovat, jako vím co dělat.. ae s postupem času mi přestalo GP4 stačit... tak sjem si stáhl GP5 (kvuli novějším tabům).. ale je tam jeden problemek... jako hraje to perfektně i tak... ale v tabulatuře.. když si nějakou stáhnu, nebo i napíšu - TAK NEJDOU VYDĚT TY ČÍSLA! jako kterej pražec mám hrátnestalo se vám to někomu??? co s tim?
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Let's Jam Contest
nemas nastavenou dinamiku na minimum?? podivej se v pravo nahoře, skus dát forte nebo něco takoveho. kdyz tam das nejjemnějsi tony tak to neni videt ani u mě
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
díky, zkusim to... kdyžtak sem ještě hodim odkaz, dal sjem tam obrázek.. jak vypadá ta moje obrazovka...
http://www.frontman.borec.cz
http://www.frontman.borec.cz
Imho ti chybí dotyčný font. Nejdřív zkus to GP přeinstalovat a když to nepomůže, ozvi se a já ti zkusím správnej font poslat.
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Let's Jam Contest
Let's Jam Contest
- kissak
- Kontaktovat uživatele:
blbá verze
Mně se stalo to sami, protoze kamos mi dal nainstalovanou verzi,tak se tam zeobrazovali not, ani tablatury. Tak si sežeň instalačku. Jo a mam to stažený taky z netu.
Re: blbá verze
jo, tak timhle to jekissak píše:Mně se stalo to sami, protoze kamos mi dal nainstalovanou verzi,tak se tam zeobrazovali not, ani tablatury. Tak si sežeň instalačku. Jo a mam to stažený taky z netu.
jop, timhle to je, uz se to tu nekde natuklo, staci preinstalovat. Zkopirovana nainstalovana slozka nestaci 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus