Palec nahoru!Uncle píše:Jednoznačně - Eric Johnson ...
Váš nejoblíbenější kytarista současnosti
Pravidla fóra
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Re: Váš nejoblíbenější kytarista současnosti
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Taky zde, z dovolením, přidám jednoho z mých v současnosti
nejoblíbenějších kytaristů, a sice je jím Denis “Piggy” D'Amour z Voivod. Vždy mě jeho kytarové linky dostanou, genialita... Budiž mu země lehká
Nikde jsem ho tady nenašel zmíněného, myslím si, že by si to rozhodně zasloužil...
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
-
space-rock
Moji nejoblíbenější kytaristi jsou Yngwie Malmsteen, Petr Henych, Zakk Wylde, rád si poslechnu Slashe, Satrianiho i Vaie, a tyky ti méně sóloví kytaristé -> Wolf Hoffmann, Alexi Laiho 
U mě Amen z Lordů,Cobain z Nirvany,Root z Knotů a Gates z A7X
+1Uncle píše:Jednoznačně - Eric Johnson ...

ruky(každá ľavá)-->Dunlop Jazz III/Stuby 1.0-->Ibanez RG370DX ,Ibanez V72ECE --> Guitar Rig 4+milion presetov
krabičky:ZveX Fuzz Factory, DoD Yngwie J. Malmsteen 308, Ibanez TS-9/808 modded , MXR Phase 45 - homemade
Hladík, Hendrix, Pavlíček... 
-
John M. William
Hendrix není zrovna současnýtomnovak píše:Hladík, Hendrix, Pavlíček...

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- ...EDGE...
Ale je nesmrtelny.
Ne.Není. Jeho srdce postrádá tep a jeho možek už dávno nefunguje ergo je mrtvý. Takže ne, není to kytarista současnosti....EDGE... píše:Ale je nesmrtelny.
-
John M. William
Přesně takUncle píše:Ne.Není. Jeho srdce postrádá tep a jeho možek už dávno nefunguje ergo je mrtvý. Takže ne, není to kytarista současnosti....EDGE... píše:Ale je nesmrtelny.
![]()

ergo = z toho vyplýváJohn M. William píše:Přesně takUncle píše:Ne.Není. Jeho srdce postrádá tep a jeho možek už dávno nefunguje ergo je mrtvý. Takže ne, není to kytarista současnosti....EDGE... píše:Ale je nesmrtelny.
![]()
Eh.. co je ergo?
-
kristynatrochtova
Joe Satriani, Gustavo Guerra,.. 
- FPC
- last.fm: http://www.last.fm/user/FakePlasticCarl
- Kontaktovat uživatele:
Jonny Greenwood (radiohead) jeho skills (hraje snad na všechno co vydává zvuk) a styl hraní je pro mě TOP
PEAVEY T-40 1979 --> KORG PitchBlack --> BlackAudio FUZZ --> BOSS ODB-3 --> AMPEG VT-40 Head 1972 --> TC Electronic BC410 --> TESLA 115
Takamine G320
Bach ukulele
Takamine G320
Bach ukulele
- dusty159
- Kontaktovat uživatele:
A co eddie van halen? to je virtuoz na kytaru 
Kytara El.: AXL Headliner černá Stratocaster
Kytara Ak: Strunal
Kombo: AXL 22WE tranzistorové
Kytara Ak: Strunal
Kombo: AXL 22WE tranzistorové
z kytaristů, které velmi rád poslouchám už žije asi jen BB King.
To je borec jako prase:)Pikus píše:z kytaristů, které velmi rád poslouchám už žije asi jen BB King.
Za mě z českejch samozřejmě Hladík, Andršt, potom kytarista co hraje s Nejezchlebou - ňákej Maďar jménem Kovacs - http://www.youtube.com/watch?v=ejVWod_74DQ
poslechněte si to všeci povině !
Zahraniční- Slash, BB King
-
John M. William
Já osobně Slashe moc nemusim.. I když jsem měl kdysy éru GNR (ze které mam ještě peněženku, batoh a mikinu), tak jsem uznával spíš Izzyho..JohnyWM píše:To je borec jako prase:)Pikus píše:z kytaristů, které velmi rád poslouchám už žije asi jen BB King.
Za mě z českejch samozřejmě Hladík, Andršt, potom kytarista co hraje s Nejezchlebou - ňákej Maďar jménem Kovacs - http://www.youtube.com/watch?v=ejVWod_74DQ
poslechněte si to všeci povině !![]()

Izzy je borec, ale mě nejde o GNR , ale o to jak hraje, žeru ten styl sól a všeho, ale to je subjektivní věcJohn M. William píše:Já osobně Slashe moc nemusim.. I když jsem měl kdysy éru GNR (ze které mam ještě peněženku, batoh a mikinu), tak jsem uznával spíš Izzyho..JohnyWM píše:To je borec jako prase:)Pikus píše:z kytaristů, které velmi rád poslouchám už žije asi jen BB King.
poslechněte si to všeci povině !![]()
-
John M. William
Já vim že ne, tak Slash je taková všestranější osobnost - Velveti, solová kariera, GNR a příležitostná hostování.. Třeba na Tears in heaven (teď nevím jestli je to tak správně), kde byli m.j. i Elton John tuším, Steven Tyler, Ozzy Osbourne a mnoho dalších.. hrál Slash solo.. Není špatný, ale nebere mně tolik.. Izzy byl kreativní, vždyť Use Your Illusion je skoro celé jeho zásluha.JohnyWM píše:Izzy je borec, ale mě nejde o GNR , ale o to jak hraje, žeru ten styl sól a všeho, ale to je subjektivní věc

- acegunskiss
- Kontaktovat uživatele:
Ace Frehley, Jimmi Page, Eric Clapton, Roben Ford, Zele Lipovaca(Divlje Jagode) jinak spis "nesoučasné"