Gustavo Guerra
-
kristynatrochtova
Gustavo Guerra
Možná už ho někteří znáte, je to skvělý brazilský kytarista. Nevím, co o něm mám napsat, ale můžete si ho poslechnout na youtube: http://www.youtube.com/user/GGuerra
Re: Gustavo Guerra
Zrovna včera jsem si na něj vzpomněl a sjížděl jsem nějaký jeho videa... jde o asi nejlepšího "youtube" kytaristu vůbec, doporučuju všem. Je úplně jedno, který z jeho videí si pustíte, klidně to může být i jenom nějaká předváděčka krabičky, který dělá reklamu, je to úplně fuk, vždycky vás ale ohromí neuvěřitelným citem pro melodii, výstavbu skladby a frázování. Miluju tyhle věci, kdy kytara doslová zpívá a skladby zkrátka musí být instrumentální, protože tam pro zpěv prostě není místo a navíc by vyzněl v porovnání s kytarou naprosto fádně a omezeně. Na Gustavovi je navíc vidět neuvěřitelna lehkost a radost z hraní, která se automaticky přenese i na posluchače. Pro mě je to asi nejzajímavější současný "guitar hero", asi i víc než Satriani, Vai, Gilbert, Loomis, Petrucci, Friedman a všechny tyhle modly, který pro mě vždycky něco postrádaj, Guerrovi ale nechybí nic. Opravdu, "go check him out", navíc je to krásný protipól všem těm nesmyslným honičům a leštičům hmatníků z řad současných technických metal/corových žánru, kterým Guerra jasně předvádí, co to znamená HRÁT.
Solstice: Hraje pěkně, samozřejmě ho obdivuju, ale nezdá se mi, že by leštil hmatník o něco méně než zmínění Satch/Vai.. alespoň ne z videa od Kristýny 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
z tematu "Bezejmenní hrdinové Youtube :)"
Uploaded by GGuerra on Aug 11, 2011
mtmccox píše:Solstice: Hraje pěkně, samozřejmě ho obdivuju, ale nezdá se mi, že by leštil hmatník o něco méně než zmínění Satch/Vai.. alespoň ne z videa od Kristýny
Pokud vím tak Satch ani Vai metalcore nehrajíSolstice píše:navíc je to krásný protipól všem těm nesmyslným honičům a leštičům hmatníků z řad současných technických metal/corových žánru
Ibanez S520EX :: Roland Cube 30X :: M-Audio FT MK2