Jasně, uznávám,že ženských u muziky je míň, než mužů. Tedy mezi těmi aktivně hrajícími, rozumějme solově nebo s kapelo č orchstrem někde na podiu pro hafec posluchačů. nepočítám takové ty slečinky z ůdobrých rodin" kde je zvykem poslat v rámci dobrých mravů svoje dítko ženského pohlaví na balet a piáno
Mimochodem,taky jsem se coby žabec na základce učila na flétničku, ale zobcovou... z celé té doby jsem si ale vzala jen umění zafoukat celou jednu stupnici (a pár lidovek v rámci těch tónů) ale hlavně základ taskové té hudební teorie.... noty, intervaly,.. !! to se hodí
Coby puberťanda mě to taky vždy táhlo k base a klávesám, ale bohužel, když jsem se náhodou dostala k založen kapely, tak na piáno už byly 2 jiné adeptky, co na to hrály pár let a stejně tak basu vzal do ruky "mistr" který na to hrál ce lou základku ( bohužel už není mezi námi 14let..... Míro, měj se tam v nebíčku moc fajn, škoda tvého velkého talentu, snad když ne tady, tak alespoň v nějakém bandu na druhém břehu jej ukazuješ naplno) a jen místo u bubnů bylo volné. No a tak jsem se dostala ke své velké lásce, které jsem už skoro 30 roků věrná:))
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "