pecka, tak budu při hraní trpět, hlavně abych měl kytaru pod kotníkem a vypadal při tom jak blb..afektband píše:To není pocit, ty šlachy se ti protáhnou. To máš to samí jako že některý lidi si nedosáhnou na špičky s naplejma kolenama a některý jo. Je to jenom otázka cviku.KIWI píše:Lae co si budeme povídat když máte na kolenou mnohem víc si vyvrácíte zápěstí a je to větší pravděpodobnsot křeče..jistě dá se na to zvyknout, ale to je spíš žáležitost pocitu než toho, žesi an to ruka zvykne...
nevíte co je to za kapelu?
- Alexi_Laiho
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
mě to dělá i když hraju v sedě, nevim jestli mam malou ruk nebo třeba široky krk, ale aby mě ruka prestala bolet musím ještě nohu na něco polozit a tim kytaru zvednout
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Samozřejmě že si ji hned nepověsíš na zem. Ale začneš na břichu a budeš snižovat. Já jsem si tu kytaru musel snížit, páč se mi uplně nahovno hrálo pravou rukou, tak se levá musela pomalu podřídit.Alexi_Laiho píše:pecka, tak budu při hraní trpět, hlavně abych měl kytaru pod kotníkem a vypadal při tom jak blb..afektband píše:To není pocit, ty šlachy se ti protáhnou. To máš to samí jako že některý lidi si nedosáhnou na špičky s naplejma kolenama a některý jo. Je to jenom otázka cviku.KIWI píše:Lae co si budeme povídat když máte na kolenou mnohem víc si vyvrácíte zápěstí a je to větší pravděpodobnsot křeče..jistě dá se na to zvyknout, ale to je spíš žáležitost pocitu než toho, žesi an to ruka zvykne...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Existuje taková věc, říká se jí podnožkaCaggan píše:mě to dělá i když hraju v sedě, nevim jestli mam malou ruk nebo třeba široky krk, ale aby mě ruka prestala bolet musím ještě nohu na něco polozit a tim kytaru zvednout
Lol tak to je teda hláška. Už vidim jak si kytaru věšim na zem.afektband píše:Samozřejmě že si ji hned nepověsíš na zem.
Jinak teda já jí mám docela vysoko a vyhovuje mi to tak. Možná že bych potom v očích ostatních vypadal drsněji kdybych si jí dal níž, ale pohodlí bych nevyměnil za nic. Jedině za větší pohodlí.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- Alexi_Laiho
v tomdle stojim za tebourasomaso píše:Lol tak to je teda hláška. Už vidim jak si kytaru věšim na zem.afektband píše:Samozřejmě že si ji hned nepověsíš na zem.![]()
Jinak teda já jí mám docela vysoko a vyhovuje mi to tak. Možná že bych potom v očích ostatních vypadal drsněji kdybych si jí dal níž, ale pohodlí bych nevyměnil za nic. Jedině za větší pohodlí.
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
- spidershit
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
jo takovej zanet slach vyusti v gangliom .. a pak.. jako u me, nasleduje operace, mesic pauza, bolest jak kanal.. nikomu nepreju. ale nemel sem to z kytary, spis z prace.. mam dost dokurvenou pravackuAlexi_Laiho píše:vy ste mamlasove, spíš než hru to připomíná když si dotyčnej honí pindoura, to když máte kytaru pod koulema, tak si kurvíte pravou ruku a voala, za chvili máte zánět šlach ....
tak hodně zdaru při honění... strun
Tak to je opravdu hodně individuální,já osobně jí mam vejš,ještě sem si ne "nižší" polohu nezvyk,ale třeba bejvalej kytarista z KoRn Brian "Head" Welsch mněl kejtru taky až u koulí(viz. klip Blind) a troufám si říct že hraje asi líp než kde kdo tady...
,je to individuální...mně se to např u numetalu líbí,kytara svěšená níž,u jinejch stylů asi ne,neumim si přestavit Laiha z CoB jak hraje z šipkou až u koulí...

Taborsky
Me se taky libi kytara nizko, ovsem pak se mi nehrajou slozitejsi veci snadno a takovy bare taky ne. Ale asi je to taky o tom zvyku. Nicmene Taborsky mel na jednom z prvnich koncertu Chinasky, kterej vysilali na CT1 nebo 2, kytaru uplne az u zeme, ze se k ni musel sklanet a hral suprove.. a vypadalo to spravne huste a trochu absurdne a ftipne.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Re: nevíte co je to za kapelu?
Nechci zakládat nové téma.
Před časem mi kamarád poslal tuhle písničku a ihned mě oslovila. Ovšem ani on neví od koho to je a co je to zač
Proto bych se chtěl zeptat, zda někdo neznáte a nepodáte bližší informace 
Před časem mi kamarád poslal tuhle písničku a ihned mě oslovila. Ovšem ani on neví od koho to je a co je to zač
Kód: Vybrat vše
http://www.ulozto.cz/7151087/06-audiotrack-06-mp3- fixja
- last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
- Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou
Re: nevíte co je to za kapelu?
Nightwish.Wocass píše:Nechci zakládat nové téma.
Před časem mi kamarád poslal tuhle písničku a ihned mě oslovila. Ovšem ani on neví od koho to je a co je to začProto bych se chtěl zeptat, zda někdo neznáte a nepodáte bližší informace
Kód: Vybrat vše
http://www.ulozto.cz/7151087/06-audiotrack-06-mp3
EDIT: Tak jsem prohrabal jejich písničky a konkrétně je to Last Of The Wilds z alba Dark Passion Play
EDIT2: Podle mě nejlepší píseň s novou zpěvačkou...