http://img717.imageshack.us/i/1000141d.jpg/
Výměna snímačů
Pravidla fóra
Re: Výměna snímačů
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
potrebuju pomoc koupil jsem si snimac dr.parts HPUN/c/BK a nevim jak to to zapojit do kytary ,mam Fokus SG
To sis teda moc nepomohl. Vůbec ho tam nedávej, tovární fokus je určitě lepší. A o výměně snímačů si to tady pročti, je tu víc informací, než budeš potřebovat.EL guitar píše:potrebuju pomoc koupil jsem si snimac dr.parts HPUN/c/BK a nevim jak to to zapojit do kytary ,mam Fokus SG
Vypadá to jako 2x 12V, to nejsou tužky.
dik ale stejnak ho chcu vyzkouset ,prekopavam strata od Staggu podle E.V.H. tak 1 volume 1 tone ps:ano javim je to smejd
,ale pokud to nepujde tak bude jen na zdi 
kaslu na to snimac na H***o
omlouvam se
ale jinak to řic nejde 
Hrát bude, co by nehrál, do strata ho nacpi, klidně šikmo,
ale ve fokusech jsou lepší, to by byl krok zpět.
Budeš strata stříkat, oblepovat, kterou verzi? 5150?
verzi nevim ,ale je to černobílej frankenstein jeste seříznutej pickguardkmensik píše:Hrát bude, co by nehrál, do strata ho nacpi, klidně šikmo,
ten snimac(dr.parts HPUN/C/BK) je pro mne zahada ma 2dratky cervenej a bilej a zemneni a bojim se abych to nezapojil spatne chcu jen 1 humbucker a 1 volume ale nic sem nenasel
Tak to prostě zkus. Stínění na zem, červenej jako signál. Když to nebude hrát, tak bílej taky na zem.
elektonika funguje,ted vzhled =přesprejovat,přemalovat co je lepší?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Co se ti bude víc líbit... 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Možná poněkud hloupá otázka, ale zajímala by mně ,,životnost,, snímačů- konkrétně jednocívkových.Jsou, abych tak řekl doživotní věcí nebo po několika letech se výměny nevyhnou?
Hagstrom Isabella, Prudencio Saez Mod 2
A klarinet Selmer
Tenor sax Keilwerth
A klarinet Selmer
Tenor sax Keilwerth
V pohodě doživotní, viz kytary z 50 let atd, které jsou i dnes špičkové, u Alnico magnetu je to trochu jinak, protože ten časem slábne, ale hrát bude pořádGenesis píše:Možná poněkud hloupá otázka, ale zajímala by mně ,,životnost,, snímačů- konkrétně jednocívkových.Jsou, abych tak řekl doživotní věcí nebo po několika letech se výměny nevyhnou?
- Nero
- Rádce
Tak i keramický magnet časem trochu slábne, samozřejmě to není tak "rychle" jako u alnica. Jistá změna ve zvuku tam pro netopýry může být, jako normální člověk, kterému kytara vydrží nějakou normální dobu, bych to neřešil.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Marcel Németh
čaute. mam snimaše Dimarzio pd 123 a chcem ich nainštalovat na moju Jazz bass chcem tam použit potenciometre 3x push pull aby sa dali snimače rozpajat no neviem ake maju mat hodnoti
neviem či tam maju byt volume 500kOhm a tone 250kOhm alebo všetky maju byt 500kOhm- fakt neviem.
prosim ak niekto viete čo tam mam presne použit napište. schemu mam len niesu na nej popisane hodnoti tych potenciometrou
na obr. je jak by to malo vyzerat. diky za odpovede
prosim ak niekto viete čo tam mam presne použit napište. schemu mam len niesu na nej popisane hodnoti tych potenciometrou
na obr. je jak by to malo vyzerat. diky za odpovede
-FENDER JAZZ BASS
-BOSS ME50B
-PEAVAY BASS MARK III SERIES 400
-BOSS ME50B
-PEAVAY BASS MARK III SERIES 400
- Nero
- Rádce
Už jsem ti odpověděl jednou v jiném threadu - stačí to řešit na jednom místě
baskytarovy-hardware-prislusenstvi-udrz ... ml#p429324
baskytarovy-hardware-prislusenstvi-udrz ... ml#p429324
PetrPeter 1975 - 2008
Nedavno jsem na svem LP od BaCH vymenil stavajici 2 snimace za SD H-2N a SH-4 JB. Zatimco puvodni snimace mely roztec polovych nastavcu odlisnou vzhledem k umisteni a presne licovaly se strunami, tak oba SD maji roztec stejnou, takze se struny uplne presne nekryji. Je nekde chyba nebo to nemam resit?
BaCH PL-03MJBS, Washburn RX22F, Roland Cube 40xl , 15x a Micro Cube 2W, Ensoniq KS-32