G-major 2 - problém s hlasitostí

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Wolframus
Kontaktovat uživatele:

G-major 2 - problém s hlasitostí

Příspěvek od Wolframus »

Zdravim all,mám jeden velký problém......Mám G-majora 2 a MESA/BOOGIE dual rectifier,mám problém s tím,že když sešlápnu efektovou smyčku(tedy zapnu efekty)je hlasitost zvuku s efekty o dost nižší než hlasitost zvuku bez nich.Problém je v tom,že nechci aby mi g major prznil zvuk při kilech a td...Chci hlasitostně vyrovnat zvuk hlavy a zvuk hlavy s g majorem tak aby rozdíl nebyl žádný nebo alespoň minimální ...(v vzadu na hlavě u loops je mix a send,ani tady se mi to nepovedlo nakroutit),předem dík za ohlasy a rady ...
MESA dual rectifier(3-channel),box-MESA standart straight(4xV30),kytara Shecter 7strings,ladička Planet wave,trsátko: Dunlop jazz H3
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: G-major 2 - problém s hlasitostí

Příspěvek od Cybermuff »

Jelikož předpokládám, že vstupní hlasitost na G-majoru máš už těsně pod limitací, výstupní nadoraz volume v presetech taky, tak zbývá už jen se juknout do menu Global a tam nalistovat až na konci Output range a podívat se, co máš nastaveno. Pokud to chceš hlasitější, zkus to dostat na +20dBu.
Btw tohle nastavení je důležitý pokud G-major 2 někomu šumí. Obvykle je potřeba naopak Output range stáhnou dolů (a dohnat poťákem) a šumět to přestane.
Pokud jsi tady na Output Range +20, máš fakt indikátoru na vstupu G-majoru skoro plno (tzn. nastavenou vstupní citlivost správně - opět v menu Global) a všude knoflíky naplno, tak mne nic nenapadá :-)
Obrázek
Wolframus
Kontaktovat uživatele:

Re: G-major 2 - problém s hlasitostí

Příspěvek od Wolframus »

Díky moc kouknu na to a ozvu se,sem v t.c. rodině nováček tak to bude asi chvíli trvat ......
MESA dual rectifier(3-channel),box-MESA standart straight(4xV30),kytara Shecter 7strings,ladička Planet wave,trsátko: Dunlop jazz H3
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“