Pár tipů pro nahrávání s PODxt

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Pár tipů pro nahrávání s PODxt

Příspěvek od pupack »

Ahoj,

jelikož se mě několi lidí ptalo, jak funguje reamp technika u POdxt - dovolil jsem si udělat krátký video tutorial pro majitele PODxt, jak se dá třeba využít Reampu s PODxt pro dvě efektové cesty, dva delaye.. cokoliv.. To už je na představivosti. Původně to bylo pro pár lidí z youtube, ale možná to pomůže i pár lidem co mají PODxt a chodí sem.

Titulky jsem dal v Angličtině, ale myslim, že to je srozumitelný.

Horší kvalita videa mě mrzí, kdyby někdo věděl jak snímat lépe obrazovku, dejte vědě po SZ

"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Pár tipů pro nahrávání s PODxt

Příspěvek od pupack »

Krátký tutorial jak zautomatizovat změnu presetů v PODxt při nahrávání, nebo hraní s backing trackem. Aneb přepínání presetů skrze midi stopu (není potřeba midi cabel, jen skrze USB):

"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

Diky moc, pres PODxt Live uz nahravam skoro rok, ale na ten Reamp jsem jeste neprisel :oops: ... opravdu uzitecna vec.
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

LarryColl píše:Diky moc, pres PODxt Live uz nahravam skoro rok, ale na ten Reamp jsem jeste neprisel :oops: ... opravdu uzitecna vec.
šikovná věc - já na to přišel taky pokus omyl :) proto sem to natočil, aby to třeba pomohlo i někomu jinýmu - tak at slouží :))
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“