Janek Ledecký - Pěkná, pěkná, pěkná
Pravidla fóra
Re: Janek Ledecký - Pěkná, pěkná, pěkná
náhodou pro tento song pro basu, nejlépe taby 
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť tam jsou jenom kila! A akordy máš na první straně - to je neskutečná lenost!
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Třeba je hluchoněmejAtkins píše:Vždyť tam jsou jenom kila! A akordy máš na první straně - to je neskutečná lenost!
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
myslim že je to začátečník a neví co do těch kil hrát tak budte chlapi tolerantní a basáci poraďte mu 
To už je přes čáru - za chvíli se někdo zeptá na taby na Skákal pes přes oves
Najít ušima bo je to jednoduchý jak prd, pakliže to nenajde, nechť se dá na balet.
Najít ušima bo je to jednoduchý jak prd, pakliže to nenajde, nechť se dá na balet.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně tam má napsaný ty akordy!
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
no jak myslíte ale je to jeho první dotaz, asi neví nic , má v tom guláš a na lehkých věcech typu pec nám spadla se nejlíp učí. Jen stačí poradit jak.
Každopádně máte pravdu že použít uši je nejlepší.
edit: teda jestli ten nick není rok narození, to by byl fakt voraz
Každopádně máte pravdu že použít uši je nejlepší.
edit: teda jestli ten nick není rok narození, to by byl fakt voraz
pánové Atkinsi a Pavle omlouvám se ted po čase že jsem neodhadl toho týpka, snažil se ho zastávat a vás napomínal. Byl jsem asi čerstvě ovlivněn výsledkem nedávné ankety - že prý působím na nováčky arogantně tak jsem si řekl, jednoho se zastanu. Tomu je to ovšem dosud jaksi jedno že se ani nenamáhal nějak vyjádřit takže nabývám dojmu že to byla ode mně hloupá křeč.
Ještě jednou se omlouvám a slibuji že se příště přidám na vaši stranu a lenošný blbce prostě taky pošlu tam kam patří

Ještě jednou se omlouvám a slibuji že se příště přidám na vaši stranu a lenošný blbce prostě taky pošlu tam kam patří