Prosím?John M. William píše:"we don't need more education"
Očividně ti nesedí ani jeho výslovnost, co?
Jinak proti Watersovu zpěvu nic nemám, ale Gilmour...
Prosím?John M. William píše:"we don't need more education"
A to snad někde publikovali nebo je to jenom narážka na IT Crowd, když se tak koukám na tvůj avatar?Homerda píše:To je upravena verze, prece dvojiteho zaporu se uzivati nesmi!
Cože? =)John M. William píše:Jinak proti Watersovu zpěvu nic nemám, ale Gilmour...

No že proti Watersovu (nevím jestli je to správný tvar), prostě proti zpěvu Waterse nic nemám, ale Gilmour... Prostě Gilmour je Gilmour.John M. William píše:Cože? =)John M. William píše:Jinak proti Watersovu zpěvu nic nemám, ale Gilmour...

Ten snad nejde nesnášet... Úplný andílek.John M. William píše:Jo taak... Já to bral jako že Gilmourův zpěv nesnášíšVíš..
"Proti češtině nic nemam, ale matika.. to je blbost" - takhle nějak jsem pochopil význam..

Ne, ale jdu na Watersovu WallTubular píše:Len tak mimochodom, chysta sa z vas niekto na The Australian Pink Floyd Show ?
Loni to byl strašněj kotel... Jestli budou peníze, tak půjdu zas!Tubular píše:Len tak mimochodom, chysta sa z vas niekto na The Australian Pink Floyd Show ?
Né, že bych chtěl provokovat, ale mám pocit, že je to dnes? Myslíš, že se do té doby natolik změní peněžní situace?VratikSlayer píše:Loni to byl strašněj kotel... Jestli budou peníze, tak půjdu zas!Tubular píše:Len tak mimochodom, chysta sa z vas niekto na The Australian Pink Floyd Show ?
Karas píše:PS: Ještě před koncertem sem četl něco o tom že vykrádají Pink Floydy a této myšlence jsem se neubránil po celý koncert

Když chceš dělat revival nějaké skupiny, tak se tuším můžeš "zaregistrovat" a pokud ti to schválí, není problém... Jinak, koukal jsem se na pár videí APF a jsou moc fajn.John M. William píše:APF jsou náhodou jeden z nejlepších revivalů co znam. Když si vezmu český revival Iron Maiden, kde je průměrná basa a bicí tušim (což je i IM základ), tak je to o něčem jiným. Hrajou prostě skvěle. On je docela velký rozdíl mezi vykrádáním a revivalem, Prejda mi říkal, že mají i Gilmorům osobní souhlas k hraní nebo tak něco. Původně jsem na ně chtěl letos jít, ale koupil jsem si spíš klávesy. Já bych teda osobně na Waterse nešel. Jeho solovou dráhu ve srovnání s Gilmourovo nemusím a celkově mi Waters svým způsobem vadí.