HLAVA:
http://www.audiotek.cz/product-38614-marshall-ma100h
A kombo :
http://www.audiotek.cz/product-38610-marshall-ma100c
Ještě bych chtěl mít otázku k tomu kombu ... šel by tam zapojit reprobox ?? např 280w
3) když dáš reprobox 280W stejně z toho víc než těch 100W nedostaneš• Konektory výstup:
• 3x 6,3mm výstup pro reproduktor (1x 16Ohm / 1x 8Ohm / 2x 16Ohm)
• 6,3mm Send efektové smyčky
Chlapi ve fabrice řikali ?Faja píše:slysel jsem ze kdyz mám zesilovac 100w a reprobox 300 tka ten reprak nad 100W nepujde pac mam jen 100w zesilovaco
to že někdo napíše na krabici nějaký výkon, neznamená, že to ten výkon má (tedy možná má, ale ne přímo ten hudební o který nám jde především), pokud se podíváš na 100W lampový zesilovač tak zjistíš, že jenom trafo co ho napájí váží pár dobrých kilo, další věc je že 1500W v tranzistorech bys potřeboval už hodně slušně chladit, další že ten výkon musíš vést k repro kabelama o patřičnym průřezu (nechci rejpat, moje repra k pc maj na sobě napsáno taky 2800W a kdyz si zapnu 5W lampu jsou nadrbaný) - a zpátky k těm lampam, mam zkušenosti s 2x200W mesa koncem a ten kdo to má, má box připojenej téměř svařovacíma kabelamadoma mam 1500W repraky k TV a ze by to nejak extra rvalo se rict neda
dB jsou další věc na kterou je třeba dávat bacha, záleží co máš za repra a taky co chceš za zvuk se 100W nebo i 50W už bych volil míň dB aby se ta lampa nechala víc vybuditTady nejde o watty ale decibely řekl bych
-> marshall jcm800, plexi 1959, vox, fender... je toho tolik, jen si vybrat... za mě určitě hlava + box (M1936, 4x12 je zbytečně moc, ale pokud na to máš svaly a auto je to tvoje věc)hraju predevším klasiku jako je DOORS,Hendrix
Ale píše o mizerném kombíčku, co se jinam ani nehodí a já bych se teda nějakýho lacinýho chrčítka po koupi řádné lampy rozhodně zbavil, protože už by mě pak nebavilo na to hrát - takže jsem si myslel, že by na to chtěl hrát určitě i doma.Stanley06 píše:Bummer: tak nebylo řečeno, kam to má být určené, ale je fakt že non-master-volume plexi ve 100W nebude na doma to pravy
Tys viděl nějaký lampový zesilovač ve třídě B?jakub.kubaaa píše: Rozdíly nezi třídou A a B jsou obrovské...
To bylo ve srovnání Lampový kytarový zesilovač a HiFi zesilovač ... HiFi jsou většinou ve třídě B...Nero píše:Tys viděl nějaký lampový zesilovač ve třídě B?jakub.kubaaa píše: Rozdíly nezi třídou A a B jsou obrovské...![]()
Myslím že ne, Timejakub.kubaaa píše:HiFi jsou většinou ve třídě B...