Schecter Damien Special (Elektrická kytara) - diskuze

Diskuze k recenzím hudební výbavy
Odpovědět
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Schecter Damien Special (Elektrická kytara) - diskuze

Příspěvek od Bummer »

Toto je diskuze k recenzi recenze-vasi-vybavy-f55/schecter-damien ... ml#p404626

Jen jsem se chtěl zeptat, jak je to u této kytary s přístupem do vyšších poloh. Takhle podle fotek to vypadá docela bídně.

No a ty snímače... Nevím, jestli bych označil to, že zahrají vše uspokojivě, ale nic z toho dost dobře za osobitost. :D Prakticky nikdy se mi z nich nepodařilo dostat něco, nad čím bych slintal blahem (nutno říct, že RMka, za která jsem ty HZ vyměnil také nezahrají dokonale naprosto vše - hlavně ten ColorSound - ale některé věci umí tak skvěle, že je člověk k tomu slintání podstatně blíž).
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Schecter Damien Special (Elektrická kytara) - diskuze

Příspěvek od Red Bull »

Já nejsem sólový hráč, ale s přístupem do vysokých poloh jsem problém neměl, mám poměrně velké ruce, takže trochu vyrovnávám deficit té kytary. Přístup je IMHO lepší, než na kytarách LP. Průchozí krk bez patky má přístup do vyšších poloh samozřejmě snazší, ale tenhle Schecter má patku zkosenou, pro větší komfort.

Snímače - ocenil jsem je ještě, když jsem hrál v HC kapele, kdy i při množství gainu dokázaly být konkrétní a díky "kvalitnímu" zesilovači jsem z nich dokázal vytáhnout barevné čisté zvuky. Nevím no, je to slabší článek této kytary, ale někomu mohou vyhovovat.

Tady je to vidět, jak se patka svažuje směrem k hlavě kytary. ODKAZ
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Odpovědět

Zpět na „Recenze Vaší výbavy“