Yamaha P 85

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
pepaj

Yamaha P 85

Příspěvek od pepaj »

DV, Prosím jaký je váš názor na Yamaha P 85 ohledně zvuku a klaviatuře oproti klasickému piánu - začátečník /nebo tento typ nebrat/ děkuji
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

co jsem slysel, tak Yamaha P80 ma klaviaturu velmi podobnou klaviru(moji ucitelce to rikal jeden jeji znamej profi klavirista, kterej zije v USA), takze bych porovnal typy mechaniky a klaviatury apokud bude stejna, dost mozna to nebude spatna koupe...
kazdopadne ja osobne predpokladam, ze to piano plnohodnotne nenahradi ;) jsem si tim prakticky jistej. Ale muze se priblizit :)
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Já bych se toho nebál, zvuk v této kategorii není ještě nic extra, ale co se týče mechaniky, je tam kladívková, to znamená přinejmenším hodně podobná klavíru. ale Yamaha dělá dobré věci,toho bych se nebál, chce to si to vyzkoušet ale.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

hodne podobna mi pride silne eufemisticky.
ale vic, nez vetsina ostatnich veci.
Marttillo

Re: Yamaha P 85

Příspěvek od Marttillo »

Dobry den
Rad bych vyuzil tohoto tema a take se na neco zeptal. Konkretne mi jde o to, jak si vede YAMAHA P-85 v porovnani s KURZWEIL SP2? Rozhoduji se mezi temito dvema kusy. Nemate nekdo alespon tuseni, ktery kus by mohl byt lepsi?
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“