Ahoj hudebníci, chtěl bych se zeptat co říkáte na tuhle kytaru
http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-Elektroak ... tiky:0:1:0
IBANEZ Elektroakustická kytara TALMAN TCM 50
zajímalo by mě jakej je rozdíl v tom, když má kytara elektromagnetickej snímač pod strunama, nebo snímač zabudovaný v kobylce. To jako že el.-mag. snímač vytvoří zvuk více podobnej elektrický kytaře?
Elektroakustika
Pravidla fóra
Moc se v tom nevyznám, ale už to tak vypadá, ta kytara je celkově i stylem laděná do rockova a píšou tam, že se dá použít místo elektriky. Já bych do takovýhohle nástroje určitě nešel, jako elektroakustiku bych chtěl spíš kytaru, která hraje normálně akusticky, akorát se dá zapojit, aby se zesílila.
Fender Standard Jazzbass (Mexico)
Jesus rocks!
Jesus rocks!
Každej snímač ti udělá z akustický kytary "elektriku",pokud ji chceš opravdu jen zesílit tak se používají nástrojové mikrofony.Redeemert píše:Moc se v tom nevyznám, ale už to tak vypadá, ta kytara je celkově i stylem laděná do rockova a píšou tam, že se dá použít místo elektriky. Já bych do takovýhohle nástroje určitě nešel, jako elektroakustiku bych chtěl spíš kytaru, která hraje normálně akusticky, akorát se dá zapojit, aby se zesílila.
elektroakustika
Předem díky za odpověd..je to možná blbá votázka....Ale zajímalo by mě jestli se dá na Elektroakustickou kytaru hrát jen tak....bez komba repráků atak...prostě jako na akustickou kytaru...a jestli v tom je nějaký větší rozdíl moc díky.
Re: elektroakustika
Petak píše:Předem díky za odpověd..je to možná blbá votázka....Ale zajímalo by mě jestli se dá na Elektroakustickou kytaru hrát jen tak....bez komba repráků atak...prostě jako na akustickou kytaru...a jestli v tom je nějaký větší rozdíl moc díky.
víceměně v tom rozdíl neni ( pokud nemáš snímač umístěnej pod strunama v rezonančnim otvoru)
elektroakustiku můžeš vetšinou plnohodnotně použít jako akustiku
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
elektroakustika
díky moc....Přemýšlím o značce yamaha ale pořád se rozhoduju mezi akustikou nebo elektroakustikou....