Má mouchy:

Tohle mi vadí momentálně nejvíc, pražce jsou tam obří a ještě na basové straně dost vylezlé. Zkoušel jsem omotat struny hadrem a bušit do toho gumovým kladívkem, občas i fakt silně, ale ony nezajely zpátky, akorát jsem si prohnul struny (což mi teď nevadí, jsou to staré z elektriky). Je nějaký způsob, jak je dostat do hmatníku, nebo to bude muset kytarář kompletně přepražcovat? Kromě toho, že jsou docela velké nejsou pražce skoro vůbec opotřebované.

Dále nultý pražec je skoro jako jediný dost odrbaný, dá se vyměnit samostatně, nebo jen spolu s ostatními? Prodává někdo vůbec pražcový drát po pár cm?

Mechaniky jsou v mizerném stavu, na jedné straně můžu udělat půlotáčku bez jakékoli reakce struny, pak se trochu pohne a sjede zase zpátky
Navíjecí kolíky mají rozteč 4cm, dělají se dneska ještě takovéhle, nebo budu muset jít do jednotlivých, jako
http://muziker.cz/kytarove-prislusenstv ... 03-cr.html ?

Na seřízení krku tu je jediné čtvercové kroutítko, jenže nevím, jakým klíčem se to šteluje. A kombinačkama to a) jde dost blbě a b) ničím dřevo kolem. Kdybyste dali tip, čím, budu rád.
Díky za rady, pokud to vyjde do nějaké rozumné částky investice, tak bych ji i nechal pomazlit, ale pokud to bude převyšovat její i tak nevelkou hodnotu, tak se na to asi vykašlu.