Poškozený lak Fender Highway - reklamace?
Pravidla fóra
Re: Poškozený lak Fender Highway - reklamace?
Dřív jsem měl taky LP Epiphona hrál jsem normálně s páskem a v životě se to neškráblo (až budu doma klidně pošlu foto zadní strany). Ale to je zase asi fakt o tom, že to neni nitro... Právě jste na to narazili. Když hraju nobl akce nechci mít servanej lak... Mě osobně se to líbí. Ale spoustu lidí nemá to naše "cítění" a řekne si, že jsem chudák a takovou kapelu už si příště nevezmou... Máte někdo nějaký typ jak to zajistit?? Nějakým plastem to je až krajní řešení...:-/
IN progress
-
woro90-1
Ale h***o. Prober se, myslíš že jsi v kapele jediný a že každého zajímá tvoje kytara? Zábavovky jsou od toho, aby nalitým strejdům hrály taneční věci, floydy, kaťáky a kabáty. A pokud kapela hraje dobře, nikdo si nevzpomene, kolik jich vlastně bylo a odkud jsou, natož co měl jejich kytarák za nástroj. Pokud hraje mizerně, nezachrání to ani naleštěný goldtop.Venca1911 píše:Ale spoustu lidí nemá to naše "cítění" a řekne si, že jsem chudák a takovou kapelu už si příště nevezmou...
Tak když hraješ třeba zrovna taneční je to něco jiného než nějaká rockovka někde v ....deli
IN progress
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
No na tanečních si zase všichni budou dávat pozor na to aby se nenatáhli než na kytaruVenca1911 píše:Tak když hraješ třeba zrovna taneční je to něco jiného než nějaká rockovka někde v ....deli
-
woro90-1
Člověče, co ty to máš vlastně za kapelu, když hrajete taneční, nepovažuješ ji za za zábavovku (zábavovky považuješ za vidlácké rockové kapely) a jsi pevně přesvědčen, že když nebudeš vypadat dostatečně zazobaně, nebudou vás nikde chtít? Že ty jsi z Prahe?
Ještě jsem neviděl nikoho tak háklivého na lak.
Ještě jsem neviděl nikoho tak háklivého na lak.
ne hele prostě to na těhle akcích musí nějak vypadat... Samozřejmě, že hrajem i plesy na vesnicích tam by mi to bylo šumec...
Zdálo se mi, že si myslíš že hrajem pro 10 podnapitých strejdů někde v hospodě... To fakt ne:-)
IN progress
-
arcilucifer
tak jesli hrajete i na plesech tak by sem spíš řešil jestli sem vhodně oblečenej atd... než to jestli mam zezadu podrapanou kytaru vod paskuVenca1911 píše:ne hele prostě to na těhle akcích musí nějak vypadat... Samozřejmě, že hrajem i plesy na vesnicích tam by mi to bylo šumec...Zdálo se mi, že si myslíš že hrajem pro 10 podnapitých strejdů někde v hospodě... To fakt ne:-)
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

IN progress
tak tomu se stejně neubráníš . někde to bouchneš škrábneš a už to jede.Venca1911 píše::D Jooo to je jasný...
Zezadu mi to je ukradený. Ale rešim to, aby se mi to nerozšířilo dopředu:D
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Já už tady jednou Daniela Andela citoval, ale asi by bylo dobrý ho ocitoval ještě jednou:

Všeho s mírou - opravovat znamená v podstatě dražší operaci než prodat obouchaný nitro a koupit nablejskanýho strata s polyuretanem, pokud možno s metalickým lakem, aby to házelo odlesky dámám do očí, ale to už je každýho pívo... Kdyby mi ta kytara maximálně seděla, tak bych byl nad věcí.
Btw. kdysi jsem viděl pár kytar pro taneční orchestry sedmdesátých let - plast, pozlátko, třpytky, hrůza a děs, zlatá kejtra "Hello kitty"...
Hele taky mi děsně vadí, že tahle kapela nemá dobře vyleštěnou tubu, to bych jim ani nedovolil vybalit fidlátka v kulturáku:Lidi ti odpustí na co hraješ, ale neodpustí ti to, co hraješ

Všeho s mírou - opravovat znamená v podstatě dražší operaci než prodat obouchaný nitro a koupit nablejskanýho strata s polyuretanem, pokud možno s metalickým lakem, aby to házelo odlesky dámám do očí, ale to už je každýho pívo... Kdyby mi ta kytara maximálně seděla, tak bych byl nad věcí.
Btw. kdysi jsem viděl pár kytar pro taneční orchestry sedmdesátých let - plast, pozlátko, třpytky, hrůza a děs, zlatá kejtra "Hello kitty"...
V době barového hraní jsem znal většinu drahých šlapek ve Varech. Měl jsem intenzivní pocit, že večer v hotelu dělám to co ty holky, jen za málo peněz a oblečený, tedy pokud tam nebyla kazašká mafie, ta vyžadovala jazz a platili 100 $ dýška za přesčasy ( Inu Al Capone je přeci jen napodobovaný klasik )
Když hraješ lidem k zábavě a tanci, tak jsi v lepším případě kašpárek, v horším jukebox. Neřeš, co se jim líbí. Řeš, co se líbí Tobě a jestli se Ti nelíbí odrbaná kytara, tak ji dones nějakému kytaráři, ať Ti poradí. Mně se orvané nástroje většinou nelíbí, tak na ta své dávám pozor. Kdybys udělal při odchodu průzkum mezi hosty, tak polovina nebude vědět, že tam hrál někdo na kytaru.
Když hraješ lidem k zábavě a tanci, tak jsi v lepším případě kašpárek, v horším jukebox. Neřeš, co se jim líbí. Řeš, co se líbí Tobě a jestli se Ti nelíbí odrbaná kytara, tak ji dones nějakému kytaráři, ať Ti poradí. Mně se orvané nástroje většinou nelíbí, tak na ta své dávám pozor. Kdybys udělal při odchodu průzkum mezi hosty, tak polovina nebude vědět, že tam hrál někdo na kytaru.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Asi tak... krom toho, zajdi někam na koncert, kde hrajou klasiku na kytaru... starší hudebníci přijdou krásně vyšňořený, budou kultivovaně vystupovat, budou mít nástroje i za sto klacků, ale budou odrbaný jak starej kartáč... viz. Štěpán Rak (cena týhle kytary byla asi dva milióny korun http://img5.rajce.idnes.cz/d0509/3/3689 ... GP2745.JPG) 
Sakra, kdo moh najmout toho zvukaře? Vždyť má rezavej stojan od mikrofonu!Pikus píše:Asi tak... krom toho, zajdi někam na koncert, kde hrajou klasiku na kytaru... starší hudebníci přijdou krásně vyšňořený, budou kultivovaně vystupovat, budou mít nástroje i za sto klacků, ale budou odrbaný jak starej kartáč... viz. Štěpán Rak (cena týhle kytary byla asi dva milióny korun http://img5.rajce.idnes.cz/d0509/3/3689 ... GP2745.JPG)
To niekto fakt investuje toľko do akustiky? Veď akustické gitari vekom hluchnú.
Nehluchnou, ale rozpadají se. Je to dáno konstrukcí. Předpokládaná životnost špičkové klasické kytary je asi 50 let, často o dost méně a pak jde do muzea nebo na zeď. Dreadnoughty a Jumba jsou na tom o trochu lépe, dlabané, jazzové, kytary ještě lépe.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
- whisoure
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dondak
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sem v pohodě,mýmu dreadnoughtu je tak 10 a moje hlava vydlabaná mi vydrží až do důchodu. Pak už budu jen senilní děděk, zajímalo by mě co budu poslouchat za muziku 
Já se asi přikláním k přirozenýmu odrbávání( nesnažim se s ní šoupat,spíše nešoupat, ale až se na ní něco za pár let objeví, nebude mi to vadit).
Já se asi přikláním k přirozenýmu odrbávání( nesnažim se s ní šoupat,spíše nešoupat, ale až se na ní něco za pár let objeví, nebude mi to vadit).
Fender Am. Deluxe JAZZ 08'|Greco Jap. PRECISION 76´|Fender Am. Deluxe DIMENSION HH V 13'|Breedlove RETRO D/ERe 08'|Squier Affinity TELECASTER 13'|Stamar DREADNOUGHT ?? 
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Déčka jsou na tom lépe? Já bych řekl spíš obráceně, však klasika je přeci o něco menší a nemučí se tvrdými strunami a trsátky, ne?Jazzman píše:Nehluchnou, ale rozpadají se. Je to dáno konstrukcí. Předpokládaná životnost špičkové klasické kytary je asi 50 let, často o dost méně a pak jde do muzea nebo na zeď. Dreadnoughty a Jumba jsou na tom o trochu lépe, dlabané, jazzové, kytary ještě lépe.
takže pokud jsem to dobře pochopil. je jedno na co hrajem, hlavně jak to hraje. záleží na nás jak se nám nástroj líbí. jestli chceme aby vypadal po 5 letech jako novej a nebyl na něm ani škrábanec, nebo jestli po roce chceme mít svůj relic
aby to vypadalo, že ta holka kytara prošla nějakou změnou a že už vypadá jako by byla bůh ví jak hlouho stará