M-Audio eKeys 37

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
podhy13

M-Audio eKeys 37

Příspěvek od podhy13 »

ahoj, právě jsem si zakoupil nové midi klávesy M-Audio eKeys 37 http://www.profi-dj.cz/m-audio-ekeys-37/
a rád bych je připojil k programu REASON nebo FL STUDIO ale nevím jak .... podradí mi někdo ?
Paris
Rádce

Re: M-Audio eKeys 37

Příspěvek od Paris »

v Reasonu v preferencich pridas a priradis midi vstup.
Publicoful

Příspěvek od Publicoful »

V FL studiu das Options > MIDI Settings > a v kolonce input zvolis svoje zarizeni.
Janaj

Příspěvek od Janaj »

V reasonu ještě nutnost přepsání presetu na klávesách podle dodaného čísla, co ti to napíše.
Publicoful

Ok chytry nero zamkl moje tema pry ze ho mam stejne pojmenovane ale pritom nema stimhle co delat .. tak cituji sem .. ,,Dobry den, vlastním tyto klávesy a nechtějí se mi v žádném programu načist jako input zařízení tudíž je nemohu používat. V HW zvuk. zařízeních je ale mam zobrazeny že připojeny jsou. Asi před měsícem fungovalo vše v pořádku. Díky za radu."
Janaj

Příspěvek od Janaj »

přeinstaluj drivery, naisntaluj nové drivery grafické karty (u mě tohle pomohlo)
Publicoful

Bohužel nejsou dostupné žádné nové aktualizace, ale dík. ;)
Na jiné počítači fungují zcela bez problému.
Naposledy upravil(a) Publicoful dne 13.03.2011 22:43, celkem upraveno 1 x.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Samotný reinstall může pomoci - byť jde o stejnou verzi. Software se prostě někdy postaví na hlavu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Podobný problém jsme řešili někde v sousedním tématu a s jinými klávesami - jako USB MIDI zařízení jsou v systému (Správce Zařízení), ale nejsou k dispozici v žádném hudebním SW jako MIDI IN/OUT. Záhadná záležitost, nepřišli jsme na řešení. Ani bych se nedivil, kdyby (kromě zmíněného ovladače grafické karty) bylo řešením vypnutí wi-fi nebo odinstalování ovladače pro tiskárnu......

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Publicoful

Bohužel =/
btw:Ano koukal jsem na ten topic s klavesami Casio zkousel jsem z te diskuze take vse ale proste v zadnem programu se mi nezobrazi, na tomto pocitaci.
Naposledy upravil(a) Publicoful dne 14.03.2011 18:10, celkem upraveno 1 x.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Zkoušel si to na jiném počítači?

Kdyby to jinde šlapalo, tak posledním řešením je přeinstalovat celý počítač i se systémem. Na čistém systému to pak musí šlapat skoro zaručeně.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Publicoful

Jojo taky to vidim asi jako posledni reseni, protoze na jinem pocitaci slapou bez problemu ..
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

2Nero: no já bych byl fakt opatrný se slovem "zaručeně" v jakémkoli spojení s počítačem (PC obzvlášť) 8) ale je to opravdu velká šance na úspěch.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Publicoful

Tak hádal bych že právě proto použil to ,,skoro" ale nejhorší natom je to že to asi teda nemusi byt jen temi vecmi co jsem instaloval mezi tim co jsem klavesy nepouzival ale cimkoli jak uz Nero zminoval ,,Nekdy se proste SW postavi na hlavu" jeste sem se stim nesetkal tak me ani nenapadlo ze kdyz to predtim slapalo vse jak melo je takova sance aby to najednou neslo.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

pavlii: Ano, přesně proto jsem tam použil slovo "skoro"... U čistého systému je ta šance opravdu velká, ale samozřejmě ne 100%.

PetrPeter 1975 - 2008
Janaj

Příspěvek od Janaj »

Popíšu vám můj problém s klávesama, dke byl stejný problém, po přeinstalování windows stále nešly... (samozřejmě jsem anisntaloval předtím drivery apod.) stačilo si stáhnout starší grafické drivery Nvidie a počkat na to, až výjdou novější a mezitím jet na těch starších...
Publicoful

Ty drivery jsem preinstalovaval nejmin 3x nefunguje to proste. Jen by me zajimalo jestli to stema driverama na tiskarnu bylo mysleny vazne. Protoze jestli to muze byt i timhle muze to potom byt cimkoli. Jen by me jeste zajimalo jestli to musi byt zapricinene necim co se stalo/instalovalo mezitim co jsem klavesy nepouzival nebo ze se to proste jak uz Nero uvedl postavilo na hlavu z ničehož nic.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Řekl bych, že to bylo myšleno vážně - protože to fakt může být čímkoli. S větší pravděpodobností kvůli něčemu, co vzniklo po posledním používáním kláves, ale ne zcela nutně.

PetrPeter 1975 - 2008
Publicoful

No tak instaloval jsem ovladace na novou zvukovku ( http://kytary.cz/m-audio-audiophile-192/HN095653/ ), ale bez zvukovky se nehnu a bez aktualnich ovladacu asi taky nebude slapat spravne.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“