Mne osobne se na tom velmi libi atmosfera a ty chaoticky pasaze, ale ta pisnicka si rika o nejakou brutalni gradaci a ta neprichazi. Rozhodne jsem zvedav, co na nas vytahnes dal
Nimbrethil
Re: Nimbrethil
Mam pocit, ze to v nekterych pasazich clipuje, na to si dej bacha.
Mne osobne se na tom velmi libi atmosfera a ty chaoticky pasaze, ale ta pisnicka si rika o nejakou brutalni gradaci a ta neprichazi. Rozhodne jsem zvedav, co na nas vytahnes dal
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Díky! Vidím to tak, že vývoj si žádá elektrifikaci ...Dark Axel píše:ten začátek zní fakt mocnějde dost slyšet, že se vydáváš trochu jiným směrem, jsem zvědavý, jak to bude pokračovat dále
![]()
zajímavý vývoj, líbí!
Díky a hele - to nebude jen pocit. Klipuje to, ale už jsem z té skladby začínal být nemocný, tak šla ven z baráku! Pokusím se mít gradaci na paměti ...Wohma píše:Mam pocit, ze to v nekterych pasazich clipuje, na to si dej bacha.
Fajn
A zapni taky nekdy ICQ, uz jsme dlouho nepokecali.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Další letošní skladba, kterou jsem před pár dny přidal k poslechu se jmenuje Tempus Fugit ...
Hlásím hotovo a zvu k poslechu novinky Multum In Parvo ...
Nová skladba Finem Vitae Specta ...
Nová skladba Habeas Corpus ...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar, po dlouhé době jsem se dostal k poslechu, tak jsem to vzal hromadně.
Nejnovější věc mě zas tolik nezaujala
na druhou stranu Finem Vitae Spectra mi hodně vyrazila dech
hodně dobrá temná psychedelie...
Multum In Pravo má strašně zvláštní atmosféru, hodnotím ale rozhodně kladně! Skvěle se vyvíjí
u Tempus Fugit mi zase něco chybí... nebo přebývá (bicí? nevím)
každopádně se mi hrozně líbí, jakým směrem se poslední dobou celkově vydáváš
Nejnovější věc mě zas tolik nezaujala
na druhou stranu Finem Vitae Spectra mi hodně vyrazila dech
Multum In Pravo má strašně zvláštní atmosféru, hodnotím ale rozhodně kladně! Skvěle se vyvíjí
u Tempus Fugit mi zase něco chybí... nebo přebývá (bicí? nevím)
každopádně se mi hrozně líbí, jakým směrem se poslední dobou celkově vydáváš
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Buď zdráv a díky za názor! Na Finem Vitae Specta mám minimálně jednu zvláštní vzpomínku, takže ano, psychedelie. Na atmosféře Multum In Parvo se podepsalo trochu rozvleklé nahrávání. Snad to nějak drží pohromadě. K Tempus Fugit bicí patří. Je ale fakt, že některé party bych si dovedl představit lepší. V rozletu mě trochu brzdí klávesy, u kterých si připadám jako bezruký. Na elektronické bicí mi prozatím nevychází místo, ale je to v řešení. V plánu jsou, jak „standardní“, tak (pro mě) „experimentální“ skladby – takže se drž a drž palce! 
Nová skladba Atramentaria Macula ...
Nová skladba Res Nullius ...
Nová skladba Liberum Arbitrium ...
Ahoj, posílám několik aktualit k pobavení... Rozhovor a recenze na Echoes. Další recenze je na Fobii a k poslednímu i předposlednímu albu řekli své na Kulturterrorismus. Mějte se! 
Veškerý výtěžek z prodeje alba "Res Adversae" bude věnován na podporu činnosti Food Not Bombs Plzeň!
Poznámka pod čarou: aktuálně pracuji na oddychovém projektu Meeting With Hans. Šťastný poslech a rok 2014! 
Novinka Something Shiny About Decay v éteru a další kus na obzoru...
Čerstvě přidaná skladba Bothers Me A Lot, But What Can I Do? k poslechu a taky pár dalších z letoška...
Novinka v playlistu pod názvem Ralph Said And I Quote...