PAFs x T-Tops

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Slimy
Kontaktovat uživatele:

PAFs x T-Tops

Příspěvek od Slimy »

Dobrý den,
již delší dobu uvažuji o jiných snímačích na mou kytaru. Jako Les Paulistovi se mi líbí klasické PAF snímače. Ovšem cenově jsou nedosažitelné - a o náhradách se tu píše dost.
Mě by zajímalo zda nevíte něco o "pozdních (do 80. let) PAFech" označovaných jako "T-buckers" či "T-Tops" podle vyražených "T" na předních stranách cívek.
Zajímají mě, ať už teoretické či subjektivní názory, rozdíly mezi těmito snímači, protože uvažuju koupit set Wolfetone Dr.Vintage, ale T-Tops by mohly být zajímavější.

Díky moc, Mirek
"Lots of people talk and few of them know..."
panedge

Re: PAFs x T-Tops

Příspěvek od panedge »

Já jsem se o T-TOPS taky trochu zajímal,protože je má Edge na LesPaulech a Exploreru a skončil jsem u toho,že to ndmá cdnu,za prvý sou příšerně drahý a za druhý se hodně blbě scháněj.Nejsem si jistej,jestli je dávali i v 80 letech,myslím že to končilo 70 létama.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Slimy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slimy »

No je fakt, že se datují nějak do '75 roku, ale pak do circa toho '79 vycházely snad jen s jedním "T".
Já je mám možnost koupit do 5000Kč za oba, což je cena jak za Wolfetone.
panedge

Příspěvek od panedge »

Tak za 5 litrů za oba to je super cena,lépe řečeno až podezřelá,máš je možnost vyzkoušet,nebo je to přes net a z ciziny?
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Slimy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slimy »

Zatím přes net. Jinak, kdybych se pro ně rozhodl, bych musel do "ciziny" tj. Slovenska :)
Jinak mám dvě fotky a jsou z roku '79.
Ale zase se mi teď naskytla možnost koupit Lindy Fralin PAF za 4'000Kč s tím, že pán bydlí 30 minut busem od našeho baráku.
Takže teď babo raď, co mám vzít :)
panedge

Příspěvek od panedge »

Já bych vzal ty PAFy Lindy...s těma T-tops to může bejt všelijaký,třeba budou skvělý,třeba budou mrtvý,těžko říct
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“