Jolana strikes back!
Pravidla fóra
- Bhu z Crecelu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jolana strikes back!
Ta nová světlá Diamantka vypadá úchvatně, ale jak si tak spřádám plány do daleké budoucnosti, fakt nevím, jestli bych šel do Jolči, jetýho Gibsona nebo třeba nějakýho PRSa... chtělo by to víc zkušeností s novejma Jolčama a hlavně si všechno ošmakat...
Blackwell: Instrumental progressive rock
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
V tomhle Jolana dělá strašnou chybu - ony ty diamantky a další nové modely asi budou nové, ale dokud nebudou dostupné minimálně v těch větších a známějších obchodech, tak jich asi moc neprodají, protože člověk nemá šanci je ozkoušet...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Stimpiman
- Bandzone: https://bandzone.cz/nouzovyrezim
Vyzkoušel jsem si novou diamantku v Music-city a je to jedna z kytar co mi hned padla do ruky (může to bejt samo daný i tim, že mám starou) ... bavila mě i zvukově ... nebejt toho, že jsem chtěl něco s FR, tak ji mám doma.
Jolana Diamant(NBE),Schecter Hellreiser C-1 FR Special, Fokus Strat KA, Jolana Diamant, Jolana Syrinx
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
- lada.zastera
Kytary:Stratocaster NBE Guitars,akustika za dva.
Kombo:Fender Super Champ XD.
Efekty:TS 808 Smrčka,kabely Smrčka.
"Dobrý muzikant nemůže být špatný člověk"
- Alternátor
Zvuk? Snímače? Hardware? Cena? (přijde mi to lepší, než zbytečný okecávání
)
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
- lada.zastera
Re alternátor:
Je to klasika player 60s (olšové tělo ze dvou ks.javorový krk z jednoho ks. a palisandrový hmatník vyrobený v NBE Group na zakázku.Jednozvratné tremolo a mechanika je zn gotoh.
Zvukově je kytara minimálně na úrovni mexickýho fendra ,možná i lepší.Se snímačem Dimarzio DP 184 u kobylky příšla na cca 14tis.kč.
Lada.
Je to klasika player 60s (olšové tělo ze dvou ks.javorový krk z jednoho ks. a palisandrový hmatník vyrobený v NBE Group na zakázku.Jednozvratné tremolo a mechanika je zn gotoh.
Zvukově je kytara minimálně na úrovni mexickýho fendra ,možná i lepší.Se snímačem Dimarzio DP 184 u kobylky příšla na cca 14tis.kč.
Lada.
Kytary:Stratocaster NBE Guitars,akustika za dva.
- Alternátor
Díky za info. Docela mě zajímalo, jak si NBEčka stojej.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida