Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Demilich

Re: Vaše sny

Příspěvek od Demilich »

Ten je třeba velmi sexy :-)
Ale ten předek nemá rovný jako stůl ne? Navíc má zadní stranu klenutou, což ten mnou komentovaný původně moc nevypadá že by měl, ale nevím :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Má ji plochou jako předek :-) Samozřejmě bych raději s oblými tvary a dírou na můj pivní břuch :-) Ale na takovou jsem zatím nenarazil.
Dawe1995
Bandzone: http://bandzone.cz/rockshook

Příspěvek od Dawe1995 »

Adys301 píše:ta malcovo, co používá teď měla původně 3 HB, ale on si 2 vyndal, takže má jen 1 u kobylky, což mě fakt štve, protože není skoro slyšet ... viz http://www.youtube.com/watch?v=aX8L5WQR ... ture=feedu

a ibanez serie GAX. ty kytary trochu vypadaj jak ta jeho
Že neni slyšet :D Voni kdyby chtěli aby byl slyšet pořádně tak věř tomu že by slyšet byl, to snímačem neovlivníš :D Pač aparaturu na to maj. Maj to seřízený tak, jak jim to vyhovuje a na můj vkus to je hoooodně dobrý :)
Dawe1995
Bandzone: http://bandzone.cz/rockshook

Příspěvek od Dawe1995 »

Adys301 píše:punk ? ne ac dc rozhodně ne. i když.. tyhle dvě písničky lidi přirovnávaj k punku. já se v tom nevyznám ani to neříkám :D

http://www.youtube.com/watch?v=BNIsKOwz ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=biaGJ_4r ... 8&index=13
Punk? Tak to hov.o :D:D Diť je to úplně kasicky standartní jednoznačnej Rock´n´Roll :D Hlavně Can I sit next to you girl...
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Demilich píše:Za stratocaster placatý a hranatý jak nějaká Ibana RG by se mělo zavírat do lochu :lol:
No placatý jsou snad všechny standartní straty ne? Akorát mají mnohem oblejší hrany.. To zas jo
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Bhu z Crecelu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bhu z Crecelu »

Teorge píše:Obrázek
Náhodou, mi se taky líbí. Připomíná mi Tele - dřevem, hranatostí i tou lemovačkou :)
Blackwell: Instrumental progressive rock
Slimy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slimy »

Ten je fakt hezký! Co za něj chtějí?
"Lots of people talk and few of them know..."
Teorge

Příspěvek od Teorge »

asi 1500 USD za použitý kousek :-)
Slimy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slimy »

ok, tak jsi mi to rozmluvil :wink:
"Lots of people talk and few of them know..."
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

dousonic.jpg
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

MrB14ck píše:
dousonic.jpg
To je v malování ne ? :D ale jnak docela úchylárna, mě se to nelíbí :oops:
stoupaa

Příspěvek od stoupaa »

k***a to je fakt pecka, neco mezi jupiterem telecastrem a juniorem. jako když kočočka a pejsek vařili dort
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

stoupaa píše:k***a to je fakt pecka, neco mezi jupiterem telecastrem a juniorem. jako když kočočka a pejsek vařili dort
vizualizoval sem si představu jak bude vypadat duosonic/danelectro od wora :lol:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Takový úžasný pickguard :-)

Obrázek
Joe DiMaggio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe DiMaggio »

Včera jsem objevil.. jestli si někdy budu stavět kytaru, tak na to pujdu takhle :D

Obrázek
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

muj sen je odted moje custom navrzena kytara (ale jeste nevim kdo mi ji sestroji), ten koncept je sice trochu problematicky, treba jen kvuli tomu ze planuju umistit prepinac snimacu spolu s volume "posuvnikem" na bok kytary, ale az tohle bude ve finisi, budu na to patricne hrdy :)
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Padavan

Příspěvek od Padavan »

Joe DiMaggio píše:Včera jsem objevil.. jestli si někdy budu stavět kytaru, tak na to pujdu takhle :D
Ta vypadá hodně zajímavě. Máš k ní nějaké další info?
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Kosak píše:...
Volume posuvník? Zajímavý nápad ;) Lineární nebo logaritmický?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Už jsem takový posuvník viděl na nějakém hooodně old school kousku.
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

ten posuvnik logaritmicky, jinak i ten prepinac planuju takovou plochou mrsku na principu tech novych blackoutu od fendera (cize ne tri polohy ale pet poloh - s rozepinanim)

doufam ze v blizke dobe nejak dopracuju ten koncept na papire, potom to sem urcite hodim
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“