Náš sen!!!

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Re: Náš sen!!!

Příspěvek od DJmanasek »

armi píše:http://www.mayones.com/en/katalog/patri ... ot_classic

To je kráska... tu chci :lol: :twisted:
Tu ti schvaluju, Mayonesky dělají výborné nástroje... tu moji chtěl jeden blázen koupit za 80 000,- Blbec, že jsem ji neprodal... Ale jsem i docela rád, protože ten nástroj má opravdu duši... Jinak můj sen, který bych si chtěl splnit je Aparatura Trace Elliot... Ten zvuk, co z toho leze je prostě kouzelný
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
kubog

Příspěvek od kubog »

Ja by som si najviac prial túto basu

Obrázek
tomek

Příspěvek od tomek »

Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

U mě je to celkem jednoduché...
kromě klasiky - Fender Jazz Bass je to taky Thumb od Warwicku no a nebo Corvette Double Buck či pořádného, starého, klasického Rickenbackera... Ale JB je jen jeden :)
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Saxon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saxon »

Tak já bych chtěl tuto krásku.
http://www.warwick.de/modules/produkte/ ... 4451&cl=CZ

Ale to co mám taky bohatě stačí.
Basa: WARWICK Corvette $$ Double Buck
Fretless: WARWICK Corvette Standard
Aparát: Marshall VBA400
Repro: Marshall VBC412
Bezdrát: AKG WMS40PRO INSTRUMENT SET DUAL
Kapela: http://www.paradoxband.cz
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Muj sen? Zajimava otazka... Pri shaneni financi pendluju mezi dilematy. Rekl jsem si ze budu chtit pasivni basu, ale zvuk Stingraye je proste zvuk Stingraye a to je to co hledam. Pak je tu ale fakt, ze miluju zvuk JB, hlavne na slap. A taky Stingray ma jeden svuj zvuk (nebo ne?) a ja obcas pendluju treba i k jazzu, takze zvukova rozmanitost by se mi hodila... A v pripade JB stejne vaham mezi klasikou Fenderem nebo modernim Sandbergem. Takze asi tak :D Lepsi hrat a nepremyslet..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
permooon

Příspěvek od permooon »

jsem spokojenej ale jinak by bodl streamer stage II ale jinak co se týče vzhledu tak krasavica od Corvetty LTD 2010. :D
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., Harley Benton PJ5DeLuxe
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Můj sen bylo hrát na vlastní hand made nástroj. A to se mi zatím podařilo. Takže první meta je hotová :-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

Můj sen je Music man v bílé 4ka originál made in USA...úžasnej nástroj až na ten vypapanej krk, ale to my rozmazlení s IBANEZ :-P. Být na tom ten rychlej krk jak je na IBANEZCE je svět skoro dokonalej :-P. Hrál jsem na 5ku a je to úžasnej pocit držet to v ruce :-D Ale stejnak budu muset jít do kopie. Co se dá dělat :-)
Spoustu nervů a IBANEZ SR300 Pearl white, EDEN WT550+EDEN EX410 EX-SERIES 600 W, 4x 10", 4 Ohm. Hlavně aby to pěkně bouchalo, a´t z toho máme radost... :-)
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

aivn86 píše:Můj sen bylo hrát na vlastní hand made nástroj. A to se mi zatím podařilo. Takže první meta je hotová :-)
Můj sen je mít Foderu, tak se aspoň zčásti tomu snu přiblížím
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Avenger

Příspěvek od Avenger »

no tak už aj ja sem dám moje favourite :)

poprvé: http://www.vintageandrareguitars.com/me ... -%203l.jpg

podruhé: http://www.drumcityguitarland.com/drumc ... 20Bass.jpg

potretie: http://bestioffer.com/UploadFiles/200912146033544.jpg ps: samozrejme že v laváckej verzií

poštvrté: http://www.jerrysleftyguitars.com/warwi ... zz-lgf.jpg
aj petistrunka treba :) a ked už petistrunka tak jednoznačne warwick :)

asi tolko :)
Basa: Schecter Omen Extreme 4 LH Black Cherry, Harley Benton 4lh
Hlava: Hartke lh 500, bedňa 4x10 Fatman by Dan Acoustic 750w
Trsatko: Dunlop U.S.A 0.80mm
Kabel: Fender
Efekty: Behringer bass overdrive, a multiefekt Digitech bp 200

http://bandzone.cz/disasterrv
bukvice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bukvice »

Ja bych si pral mit aparaturu Galliena, a to je myslim docela splnitelny sen (nemusim za sebou mit neco jako Flea :D staci mi zesak + box) :) A nebo classic Ampega... a co se tyce basskytar tak se mi strasne libi zvuk jazz basse klasicky od fednera, pak rickenbacker(ten jsem ale v cesku jeste nevidel (?)), pak se mi hodne libi zvuk gibsona na kteryho kdysi hraval Dirnt ale ted nevim jak se jmenuje presne... no snu by bylo dost :) Muzeme akorat doufat ze se nam splni aspon nejaky :)
AHOJ.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

bukvice píše:Ja bych si pral mit aparaturu Galliena, a to je myslim docela splnitelny sen (nemusim za sebou mit neco jako Flea :D staci mi zesak + box) :) A nebo classic Ampega... a co se tyce basskytar tak se mi strasne libi zvuk jazz basse klasicky od fednera, pak rickenbacker(ten jsem ale v cesku jeste nevidel (?)), pak se mi hodne libi zvuk gibsona na kteryho kdysi hraval Dirnt ale ted nevim jak se jmenuje presne... no snu by bylo dost :) Muzeme akorat doufat ze se nam splni aspon nejaky :)
Mike Dirnt hral na Gibson G3...Gallien nebo Ampeg? To jsou dost ruzny zvuky :)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
bukvice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bukvice »

KIWI píše:
bukvice píše:Ja bych si pral mit aparaturu Galliena, a to je myslim docela splnitelny sen (nemusim za sebou mit neco jako Flea :D staci mi zesak + box) :) A nebo classic Ampega... a co se tyce basskytar tak se mi strasne libi zvuk jazz basse klasicky od fednera, pak rickenbacker(ten jsem ale v cesku jeste nevidel (?)), pak se mi hodne libi zvuk gibsona na kteryho kdysi hraval Dirnt ale ted nevim jak se jmenuje presne... no snu by bylo dost :) Muzeme akorat doufat ze se nam splni aspon nejaky :)
Gallien nebo Ampeg? To jsou dost ruzny zvuky :)
Nojo ja vim, ale me se libi proste oboje :D ampeg je spis takova teplarna, ktera zahreje, a gallien se prorve pres kapelu takze ta bassa je docela slyset.. teda aspon podle me to tak je :)
AHOJ.
thorarise

Re:

Příspěvek od thorarise »

Ahoj, zkus sehnat starší SR 1005, mysllim ze mezi nimi neni vyraznej rozdil:-)
Ibanez SDGR 1005 Prestige Custom Made, Gallien Krueger BL 600, GK BLX 410 a 115, Line6 Pod Bass multiefekt, struny Galli 145
rene

Příspěvek od rene »

bukvice píše: ampeg je spis takova teplarna, ktera zahreje,
To mi vždycky připomene jedno video :) tohle zahřeje a ještě se u toho zapotíš

PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Medek.h

Příspěvek od Medek.h »

Mě by postačil do budoucna určitě MM Stingray 5, Fender Standart JB to určitě Amerika a asi i preclík. S touhle trojcí bych si vystačil :). Z apců u mě prozatím výtězí Hartke a GK ale tam ještě jasno nemám, hodně věcí se za tu dobu hodně změní než se člověk k tomu třeba dostane :). Ale toho MM5, toho chci jistě :D.
Basy: MM Sterling Ray35 - Natural, Ibanez + Fender Japan 62'' pickups
Efekty: NurseQ AutoWah (HM)

Aparát: Gallien Krueger 1001RB-II + Gallien Krueger 212NEO
LUCIFER (black-death)
Youtube bass-kraviny :)
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

ahoj, nechce se mi zbytečně zadávat nový thread, takže se zeptám rovnou. proč má baskytara tak velké kolíky ?
Obrázek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Myslíš kolíky ladících mechanik? Kolíky na uchycení popruhu? Nějaké jiné kolíky?

Pokud ty u mechanik - protože ta struna má docela tah, s malým kolíkem bys měl malou páku a blbě by se ti to ladilo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

díky, ty jsem myslel. já jsem původně chtěl kromě akustiky hrát na baskytaru, ale jsou o něco dražší, takže jsem zvolil elektriku. sebral toho nejlevnějšího šmejda co tam byl a finito :D
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“