Zpoždění zvuku
Pravidla fóra
Zpoždění zvuku
Dobrý den. Koupil jsem si M-Audio Keystation Pro 88 a mám takový problém, že když zmáčku klávesu na controlleru tak je zvuk zpožděný. Zkoušel jsem to přes zvukovku v PC i přes externí zvukovku (layla echo), ale zvuk je stále zpožděný. Controller mám zapojený přes USB. Můžete mi poradit? Díky
Re: Zpoždění zvuku
Má ta zvukovka dobrou odezvu ? Protože je možné, že není na tyhle věci dost dobrá
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Hele mám tam ty ovladače, který byly i s tim controllerem a i jsem je dal aktualizovat, ale zkoušel jsem to přes noťas kde je nějaká zvukovka, přes PC, tam je taky jiná a přes tu Laylu ( http://phareweb.com/event/layla.html ) a pořád je tam nějaký zpoždění.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady vůbec nejde o ovladače ke kontroleru, ale o latenci zvukové karty. Snižovat se dá nastavením audio bufferu a když si dáš tu práci s vyhledáváním, tak se dobereš jednak poznání a jednak i návodu, jak se toto pokusit řešit.
P.
P.
Tohle se řeší snad u každýho druhýho topicu o midi kontrolerech, stáhni ASIO4ALL ovladače a máš to... A příště zkus nejdřív použít tlačítko hledat, celkem to i funguje...