Epiphone vs. Ibanez

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
bartman28

Epiphone vs. Ibanez

Příspěvek od bartman28 »

Nazdar. Takže, ide o to že idem kupovať novú gitaru a neviem sa rozhodnúť medzi Ibanez RG370DX a Epiphone Les Paul Standart. Les Paul síce viac vyhovuje môjmu štýlu hrania(hrám Oasis, Guns n Roses ale napr. aj Van Halena a Metallicu), no hral som na Ibaneze ktorý mi tiež dobre sadol+ten Ibanez mám možnosť kúpiť za 270€.... Vie mi niekto poradiť ktorá gitara je lepšia čo sa týka spracovania, prípadne či nie je nejaká iná gitara v tejto cenovej kategórii(300-450€)? Vďaka:)
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Re: Epiphone vs. Ibanez

Příspěvek od tadeasp »

A co bazar? Ano nebo ne, ale za mě asi spíš tu Ibanez. Osobně mi Epiny moc nesedly a myslím, že Ibanez je na tom líp.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
bartman28

Příspěvek od bartman28 »

Ved to, ja by som rad kupil gitaru z bazaru ale neviem o nijakom bazare v mojom okoli(Kosice), a tu Ibanez ak kupim tak pouzivanu od kamarata.... Neviete niekto nejakom dobrom kamennom, prip. internetovom hudobnom bazare, najlepsie v okoli Kosic?dikec:)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Zkus ikonku Obrázek úplně nahoře. ;)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
bartman28

Příspěvek od bartman28 »

Teraz som sa trosku strapnil:D Dakujem:D

EDIT: myslite ze sa Fokus Les Paul rovnaju kvalitou Vintage LP alebo Epiphone LP? Ibanez som sa rozhodol nekupit takze sa rozhliadam po nejakej kvalitnej Les Paulke;)
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

bartman28 píše:Teraz som sa trosku strapnil:D Dakujem:D

EDIT: myslite ze sa Fokus Les Paul rovnaju kvalitou Vintage LP alebo Epiphone LP? Ibanez som sa rozhodol nekupit takze sa rozhliadam po nejakej kvalitnej Les Paulke;)
Nevím jestli to ještě platí, ale kdysi tu někdo psal , že na Slovensku hodně lidí prodává Vintage a bazaru.
A Vintage je na tom asi nejlépe z těch všech značek, které si vypsal.

**EDIT** Koukni na www.bazos.sk
tam jich kdysi bylo fakt hodně.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
bartman28

Příspěvek od bartman28 »

Bazos som uz pozeral, je ich tam asi 7 ale vsetci majitelia su daleko od mojho domova, takze radsej nechcem riskovat ze kupim nejaky zniceny smejd:/ Preto hladam nejaky vylucne hudobny bazar kde snad bude aj nejaka Vintage niekde v mojom okoli...ale vdaka za info ohladom kvality Vintage:)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“