Z těchto dvou asi to dražší, smrkové, že?
BaCH UKULELE SMRK
STAGG US10 - Ukulele
Upřimně bych raději šel do toho levnějšího, ale jestli bude znatelný rozdíl, koupím smrkové.
Co se týče ladičky, bude stačit takováhle?
Pak ale riskuješ, že Tě to nebude bavit právě proto, žes pořídil levný nástroj... Pokud jej budeš častěji ladit než na něj hrát, nepoleze z něj slušný tón, bude se Ti na něj blbě hrát kvůli dohmatu nebo nezačištěným pražcům,...tak Tě to opravdu nebude bavit... Že pro začátečníka stačí to nejlevnější, co je na trhu, je mýtus a nesmysl...Korialis píše:Teď si ale nejsem vůbec jistý, jak mě to bude bavit a jestli mě hra na ukulele opravdu zaujme. Proto volím něco levného.
No jo...to za Tebe nikdo nerozhodne...Korialis píše:Takže co navrhujete?
Kdyby došlo k nejhoršímu, tak ten kvalitnější nástroj se Ti i bude případně lépe prodávat...abys dostal část peněz zpět...Korialis píše:No tak já vás mám za ty znalejší z oboru, hlavně tedy v ukulele, když jsem v ukulele topicu... Proto se radím.
Což o to... Oni by peníze i byly, ale tak jo, asi to risknu a objednám si to.
Nebo Lanikai LU 11http://www.zbozi.cz/action/1675/clickth ... hp&card=10Korialis píše:Jen kvůli tomu bys zvolil toho Bacha? Takhle bych už mohl rovnou koupit ukulele z kytary.cz za 1k. A když tam tak koukám, byl by hřích nedoplatit si 200 kč za LANIKAI ULU 21P. Ach jo, ach jo... To bude těžké.
Kdyby se alespoň daly ztrhávat peníze za body, které mám a v kombinaci s tou 6% V.I.P. slevou bych už neváhal koupit Lanikai. Ale to, že to s těma bodama tak výhodné není, jsem zjistil až dnes...![]()
Takže co navrhujete?
Měla jsem v ruce Oscar Schmidt OU3 a zpracování bylo perfektní. Prostě téhle značce věřím víc, ale to je věc názoru.Korialis píše:Oscar Schmidt je z jakého důvodu lepší volba?