YOUTUBE PLAYLIST:
http://www.youtube.com/watch?v=p8jm61vk ... U0F37w3r4R
Jak to, nikdo nezná? Tu znal můj kluk už v pěti letech.dayslypper píše: Pro mne nejlepší rocková kapela za posledních 20 let, kterou jen tak někdo nepřekoná, bohužel ji ale i jen tak někdo nezná.
A to mi ani nevadí, protože Lazarus je geniální skladbaJester píše: EDIT. V těch YT ukázkách máš 2x Lazaruse, uprav si to.
to já taky... já myslel ta ještě staršíNero píše:Jinak souhlasím s tím, co píše jak dayslypper, tak Dark Axel. Jen na to, že mám dost rád jejich starší alba - The Sky Moves Sideways nebo Signify poslouchám velmi rád.
Uznávám, že třeba Love, Death and Mussolini je docela úlet, ale je to srandaDark Axel píše:to já taky... já myslel ta ještě staršíNero píše:Jinak souhlasím s tím, co píše jak dayslypper, tak Dark Axel. Jen na to, že mám dost rád jejich starší alba - The Sky Moves Sideways nebo Signify poslouchám velmi rád.např. Up the downstair...
To jsme na tom naprosto stejneJester píše:Taky začínám až od Signify a The Sky Moves Sideways.![]()
Ale mě už někam moc nebere ani konec. Od Deadwing dál. Nebo spíš blíž.
rozhodně jeden z mých nejoblíbenějších bubeníků a to hlavně od chvíle, kdy jsem viděl "Arriving Somewhere" live DVDWohma píše:Jinak kdo tak necini, tak (zejmena nazivo) doporucuju velmi dobre sledovat a poslouchat Gavina Harrisona, ten clovek ma neuveritelnej, ale opravdu NEUVERITELNEJ cit pro bubnovani.
Ten od qwera?dayslypper píše:(Už mám zamluvený Bad Cat Classic Cat R.)
fakt?dayslypper píše:Tam bubnoval ještě Chris Maitland, myslel jsi to doporučení tak?