Pedalboardy
Pravidla fóra
-
Teorge
Re: Pedalboardy
Ne myslel jsem že by to byly 2 desky a mezi nimi panty přidělaná jedna o šířce dvou výšek pedálů. Takže to co jsem nakreslil by bylo v obalu a po vytažení bys to jednoduše rozložil na jeden dlouhý pedalboard.
EDIT: Až po odeslání jsem si všiml, že jsi to napsal. Ano patro je myšleno odklopitelné.
EDIT: Až po odeslání jsem si všiml, že jsi to napsal. Ano patro je myšleno odklopitelné.
jedno ze zakladnich pravidel je, ze kazdy PB je postupem casu maly 
ja sem zacal bez, ted mam 42x30cm, uz sem musel dat kvakadlo bokem a nachystany mam 76x40.... uvidime jestli se mi to tam vsechno vleze.
A samozrejme porad se to obmenuje a doladuje, navic jeste komplikovane tim ze potrebuju PB vlastne tri.... akusticky, art-prog-death-experimentalni a do budoucna ethno stonerový
takze vyvesim zatim prubezne, a tim padem uz historicke stavy.....
prvni navrh akustickeho PB, to sem si myslel jak sem na to pekne vyzral

fungujici koncertni podoba uz vypada dost jinak, uz je to sice blizko vychytaneho stavu, ale diky stare Auře (rozměrově ekvivalent wikzenovych Moogu
bude nutno prejit na vetsi rozmer.....

prvni nasupove koncertiky jsem odehral na tento protopyp (ze ktereho uz ovsem nezustal kamen na kameni) a soucasne dobe se porad a porad doladuje.....

ja sem zacal bez, ted mam 42x30cm, uz sem musel dat kvakadlo bokem a nachystany mam 76x40.... uvidime jestli se mi to tam vsechno vleze.
A samozrejme porad se to obmenuje a doladuje, navic jeste komplikovane tim ze potrebuju PB vlastne tri.... akusticky, art-prog-death-experimentalni a do budoucna ethno stonerový
takze vyvesim zatim prubezne, a tim padem uz historicke stavy.....
prvni navrh akustickeho PB, to sem si myslel jak sem na to pekne vyzral

fungujici koncertni podoba uz vypada dost jinak, uz je to sice blizko vychytaneho stavu, ale diky stare Auře (rozměrově ekvivalent wikzenovych Moogu

prvni nasupove koncertiky jsem odehral na tento protopyp (ze ktereho uz ovsem nezustal kamen na kameni) a soucasne dobe se porad a porad doladuje.....

BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Hyenik: Moogerfoogery jsou velké cca. jako dvě standardní kvákadla těsně vedle sebe. Aura se mi zdá, dle těch fotek, sotva poloviční.
Sám jsem zvědavý na bazarový Octa-Switch, který snad během pondělka nebo úterka budu mít u sebe. Pak musím nutně pořešit ten společný zdroj u pana Smrčky, protože si myslím, že přes Octa-Switch bude přepínání mezi smyčkami s nějakými lupanci. Na zahraničních forech s tím řada lidí bojovala a lidé z Carl Martinu dávají tomu za vinu různým zdrojům, které v pedalboardu uživatelé mají. A řešením je prý ten společný univerzální zdroj.
Sám jsem zvědavý na bazarový Octa-Switch, který snad během pondělka nebo úterka budu mít u sebe. Pak musím nutně pořešit ten společný zdroj u pana Smrčky, protože si myslím, že přes Octa-Switch bude přepínání mezi smyčkami s nějakými lupanci. Na zahraničních forech s tím řada lidí bojovala a lidé z Carl Martinu dávají tomu za vinu různým zdrojům, které v pedalboardu uživatelé mají. A řešením je prý ten společný univerzální zdroj.
na fotce je novejsi Aura, tu uz nemam, kvuli operativnosti a praci s images, sem ji vymenil za stary typwikxzen píše:Aura se mi zdá, dle těch fotek, sotva poloviční.

konecne jsem to seskladal, a je to stejne nakonec mensi 
ted uz jenom vymyslet nejake elegantni propojeni.....

- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
s propojovanim gl..me se taky vsecko veslo do PB, nez sem tam mel kabely..
hyenik píše:konecne jsem to seskladal, a je to stejne nakonec mensi
jéé
tady hraju teď KOSMONOPOL
Já su tak šťastné!Eizor píše:jééty máš EHX Freeze
je dobrej? Jsi spokojenej?
Pro one man show a experimentovani je to godsend. Elegantne promyslene prepinani na to ze to ma vlastne jenom jeden footswitch, a presne to vyplnuje to mezeru mezi preznivajicimi strunami a looperem. Pro me idealni. Ale znam lidi kterym to nevyhovuje zvukove, chemie.... me to v te rozmazle plose nevadi, naopak je to charakterem novy zvuk a tim padem nevadi ze to neni napr. prirozena akustika.
já ho objevil tak cca před měsícem na youtube, kde na něj hrál frajer Pink Floyd a dost mě to uchvátilo a začal zajímat. Takže si teď na něj šetřímhyenik píše: Pro one man show a experimentovani je to godsend. Elegantne promyslene prepinani na to ze to ma vlastne jenom jeden footswitch, a presne to vyplnuje to mezeru mezi preznivajicimi strunami a looperem. Pro me idealni. Ale znam lidi kterym to nevyhovuje zvukove, chemie.... me to v te rozmazle plose nevadi, naopak je to charakterem novy zvuk a tim padem nevadi ze to neni napr. prirozena akustika.
Mrkni se na tuhle lotyšskou firmičku:
http://www.zcatpedals.com/?dir=hot
Krabičky Hold by měly dělat něco podobného, za cenu jen o málo vyšší než Freeze je možné mít navíc delay a chorus, příp. ještě octaver.
Krabičky Hold by měly dělat něco podobného, za cenu jen o málo vyšší než Freeze je možné mít navíc delay a chorus, příp. ještě octaver.
mazec, díkyFořt píše:Mrkni se na tuhle lotyšskou firmičku:

Doufám, že takhle nedopadnu. Toto je David Byrne.
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 2.09.2011 21:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: DA: upraven link
Důvod: DA: upraven link
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já takysymar píše:
Doufám, že takhle nedopadnu. Toto je David Byrne.
radši bych ty peníze investoval do nějakých pořádných efektů
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
cha cha, dohnat a predehnat .... chtel bych videt jak slape na ty krabky v sedme rade 
(jestli to teda neovlada nejakou megalištou nebo midi)
Ja jsem dnes cely den propojoval svuj board a proklinal se, co sem si to vymylsel za volovinu
(jestli to teda neovlada nejakou megalištou nebo midi)
Ja jsem dnes cely den propojoval svuj board a proklinal se, co sem si to vymylsel za volovinu
Teda buď neumím počítat nebo blbě vidím. Já těch řad vidím 6 a to už je rozumné, to už se dá
.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
OK, blbe sem to spocital, coz ale na problemu nic nemeni.symar píše:Teda buď neumím počítat nebo blbě vidím. Já těch řad vidím 6 a to už je rozumné, to už se dá![]()
![]()
.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
zere to hodne signal?
Myslel jsem to s nadsázkou.hyenik píše:OK, blbe sem to spocital, coz ale na problemu nic nemeni.symar píše:Teda buď neumím počítat nebo blbě vidím. Já těch řad vidím 6 a to už je rozumné, to už se dá![]()
![]()
.
- michalos.kralos
čau ........jako kytaru používám washburn...kombo randall....a krabičky boss MD-2 distortion a CH-1 chorus.
Tak to gratuluju.