prasklá struna

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Kurt Cobain

prasklá struna

Příspěvek od Kurt Cobain »

Zduř chlapci,
s kámošem se teď hádáme, jestli když praskne jedna struna je nutný vyměňovat všechny nebo ne...(nebo "nutný", spis esi se to doporučuje). Tak jak to teda je??
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Re: prasklá struna

Příspěvek od Abu »

Kdyz mi praskne struna nejakejch 14 dni po vymene vsech, tak vymenim jen jednu. Kdyz mi praskne struna hodinu pred koncertem, vymenim jen jednu. Kdyz mi praskne struna na sade, ktera tam je uz pul roku, radne zaspinena a ochmatana, tak je to signal, ze je mam vymenit vsechny. Asi tak. :wink:
Hraju výhradně na šrot.
Ctibi

Příspěvek od Ctibi »

neni to nutné, ale vetšinou když ti prasknu, tak je to z toho důvodu, že jsou zrezlé a je lepší vyměnit všechny :wink: :wink:
jarji

Příspěvek od jarji »

Nutné to nieje, ale ak ti struna praske po čase, tak je to znamenie že ich pomaly treba vymeniť ;)
Carpe Diem
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Abu píše:Kdyz mi praskne struna na sade, ktera tam je uz pul roku, radne zaspinena a ochmatana, tak je to signal, ze je mam vymenit vsechny. Asi tak. :wink:
Podle mě už je signál to zašpinění a ochmatání Obrázek
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

Když mi praskne struna, tak ji sundám, znovu navážu soudek a vrátím na kytaru. A to klidně i několikrát, dokud stačí její délka. Šetřit se holt musí :-)
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Podle mě je špatně už jen to, že ti praskla struna. Já hraju nejrůznější prasárny a od jisté doby už mi neprasklo nikdy nic. Asi od doby, co mám kytary s FR.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

charliealpha píše:Když mi praskne struna, tak ji sundám, znovu navážu soudek a vrátím na kytaru. A to klidně i několikrát, dokud stačí její délka. Šetřit se holt musí :-)
Pokud člověk strunu natáhne s nějakými 2 - 3 závity na mechanice a nepraskne mu hned u kobylky, tak moc není šance něco takového provést.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“