problém fast track USB

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Paris
Rádce

Re: problém fast track USB

Příspěvek od Paris »

a kdyz vyberes kartu v prislusnem (nahravacim) programu, tak funguje?
Líbik
last.fm: http://www.last.fm/user/NPGcz
Bandzone: http://bandzone.cz/lewashby

Příspěvek od Líbik »

No právě, že se mi nezobrazí ani v programu...

Postupuju podle tohohle (prostě normální insatlace):
http://avid.custkb.com/avid/app/selfser ... cId=400707
vše proběhne v pořádku až do bodu č. 8, když zapnu zvukovku tak se mi nezobrazí to USB připojení...
a zkoušel jsem i USB kabel kterej mám připojenej k tiskárně a funguje
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

A objeví se i ve Správci zařízení? Čili jestli jí detekuje systém (ale dle info to tak nevypadá). Zkusil bych jiný USB port a pro kontrolu případně i jiný počítač; jinak to vypadá na chybu HW zvukovky a reklamaci.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

a jen tak pro jistotu - jedna se o tenhle soubor: Install M-Audio FastTrack 6.0.6.exe?
a o kartu Fast Track?

(protoze odkaz vede na instrukce k Fast Track Ultra 8R)
Alqarin

Příspěvek od Alqarin »

Zdravím, jsem Líbikův kámoš a zvukárnu jsem si od něj půjčil a snažím se ji rozjet, protože jemu nejde net. Tolik k srdceryvnému příběhu, kterak jsem já ke zvukárně přišel :D

Jinak teda je to Fast Track Ultra 8R a driver, který jsem si nainstaloval, je na win7 bez SP1 -ten já nemám. Soubor se jmenuje Install M-Audio FastTrackUltra8R 6_0_8.exe. Jedu na celkem slušným notebooku a opět ten samej problém - připojím kartu (zatímco software je aktivní - ikonka je v trayi) a nic se nestane. Zvukovku máme z druhý ruky a původní majitel žádnej takovej problém prej neměl. Poradil nám, ať zakážem ostatní zuvkový zařízení v počítači, ale to taky nefunguje. Tak taková je situace, já tu zatím šmejdím po internetu a hledám nějaký to řešení, ale moc to nevidim. Určitě pište své názory, ať už budou jakékoliv ;-)
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

nj ... tak to je docela podstatna informace, ze jde o jinou kartu, nez v nadpisu tematu...

nejdriv poznamka: to zakazovani ostatnich zarizeni nedelej. naopak, nastav si stavajici zvukovku jak je potreba a defautne nepoustej windows k ty novy..

k problemu: nejdriv prekontroluj USB .. zacni v biosu, jestli jede opravdu na Hi-speed (480), pak v hw manageru, jesli tam neni nejaky problem ... plus - objevi se tam ta zvukovka? (jak se pta pavlii)

a ... jaky pouzivas nahravaci program? umi ASIO?
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“