Takže, inspirován zzbarovým topicem zakládám tento. Rozšířil bych to ještě o to na co by jste chtěli hrát. Nemyslím tak ani konkrétní věci jako třeba ... přiklad: nemám chinu ale chtěl bych ji
Já momentálně hraju na
Mapex VX Stripe. K tomu hraju na na HH Stagg SH 14", ride Stagg SH 20" a crash Stagg Myra 19".
Co se týče zvuku, tak jsem spokojený - bubeníci virtuózové to sepsují ale kdo rád hraje na bubny, ten si zahraje prakticky na cokoliv, co nezní jako hrnce a pokličky

Bubny mám osazené Remo Ambassador a Emperor ale teď si nevzpomenu, co kde mám

A k činelům - na to, že to jsou Stagg musím říct, že nehrají tak špatně jak jsem se bál. V porovnání s nejnižšíma řadama jinými značkama, co jsem měl možnost ozkoušet jsou na tom docela dobře. HH je dost hlasitá, až moc bych řekl. Zadupte mě ale jsem odpůrce ridu. Ten zvuk nerad používám, nerad ho poslouchám - takže můj ride jedu jen přes hranu a na pupku a jsem docela spokojený. Od toho crasha (řada Myra, svého času nejvyšší řada od Staggu tuším) jsem čekal víc ale ten zvuk mě nijak nenadchl.
Tak a co bych ještě rád doplnil do své sestavy - rád bych chinu, bell, dvojšlapku, možná nějaký splash a tamburínu.
Teď vy!