Potřeboval bych poradit s výběrem powermixu do zkušebny.
Musí to být schopno utáhnout tyhle bedny - http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... &id=224869
Je to určeno do zkušebny na ozvučení kláves,zpěvu a příležitostně nějaké perkuse. Rozhodující je pro mě poměr kvalita zvuku/cena. Nepotřebuju aby to dělalo kdovíjaký randál. Jde primarně o to aby sme měli příjemný zvuk i ve zkušebně , hraje se tam většinou jen v pár lidech pro radost.A je mi líto když mezi Yamahou Motifem XS8 a těma bednama stojí čínský powermix stary tak 20 let co prská a zkresluje zvuk.
Rozpočet by měl být pokud možno lehce přes 10k ale může být i něco dražšího,nechvátá to takže na to můžu našetřit.
Powermix do zkušebny
Pravidla fóra
Powermix do zkušebny
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
Re: Powermix do zkušebny
To jsou hodně povedené bedny a zaslouží si dobrej zesilovač.
O powermixu s výkonem 2x cca 500W nevím, ale já bych jim dopřál něco jako RMX2450, nebo aspoň GX5, které jsou teď po bazarech za pěkné peníze - zahlíd jsem 2450 za 7500 a GX5 za 6500.
To Ti zbude i na nějaký menší mix.
O powermixu s výkonem 2x cca 500W nevím, ale já bych jim dopřál něco jako RMX2450, nebo aspoň GX5, které jsou teď po bazarech za pěkné peníze - zahlíd jsem 2450 za 7500 a GX5 za 6500.
To Ti zbude i na nějaký menší mix.
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Takže bys volil cestu zesík + mix? Používám power mix odjakživa takže s tímhle nemám vůbec zkušenosti.
Poradil bys mi prosím jakou zvolit sestavu pro to aby to při správném zapojení hrálo?
Ohledne mixu mám požadavek aby tam měl stereo kanál na klávesy a stereo kanál pro externí zvukovku počítače.
Ostatní šavle mohou být mono.Potřeboval bych tam aspon 2-3 vstupy na mikrofon na zpěv ale idealně víc mikrofoních vstupů aby s tím šlo zvučit i nějaké perkuse a akustické kytary zároven. Nepotřebuju žádné vestavěné efekty kromě hallu
Poradil bys mi prosím jakou zvolit sestavu pro to aby to při správném zapojení hrálo?
Ohledne mixu mám požadavek aby tam měl stereo kanál na klávesy a stereo kanál pro externí zvukovku počítače.
Ostatní šavle mohou být mono.Potřeboval bych tam aspon 2-3 vstupy na mikrofon na zpěv ale idealně víc mikrofoních vstupů aby s tím šlo zvučit i nějaké perkuse a akustické kytary zároven. Nepotřebuju žádné vestavěné efekty kromě hallu
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
Je to jedno, ale dobrej zesilovač je většinou až v dražších powermixech.
Nicméně třeba Soundcraft GigRac býval docela dobrý, stejně tak AH řada PA má skvělej zesilovač, ale to už asi bede trochu přes rozpočet...
Nicméně třeba Soundcraft GigRac býval docela dobrý, stejně tak AH řada PA má skvělej zesilovač, ale to už asi bede trochu přes rozpočet...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Svého času byl výborný Zeck,tady je jeden na prodej:
http://hudba.bazos.cz/inzerat/12758689/ ... ofiler.php
http://hudba.bazos.cz/inzerat/12758689/ ... ofiler.php
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,