Sex Pistols

Vše o kapelách a hudebnících ...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

TO http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=5038

úplně na konci sou citace!To znamená že bys to měl dodržovat :idea:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
humus

Příspěvek od humus »

turbo_MaCk píše:
afektband píše:Každopádně většina jejich tvorby má zvuk pěkně na pytel. Jo a uprav si citace, než to udělá nějakej moder.
asi se ti nelíbí přirozený nedigitalizovaný záznam.... No co s lidma odkojenýma na 101010001. Zlaté časy vinilu
jojo souhlas. chci si koupit k hifine gramec, dá se to sehnat asi za litra a udělat si nejakou sbírku desek
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

humus píše:
turbo_MaCk píše:
afektband píše:Každopádně většina jejich tvorby má zvuk pěkně na pytel. Jo a uprav si citace, než to udělá nějakej moder.
asi se ti nelíbí přirozený nedigitalizovaný záznam.... No co s lidma odkojenýma na 101010001. Zlaté časy vinilu
jojo souhlas. chci si koupit k hifine gramec, dá se to sehnat asi za litra a udělat si nejakou sbírku desek
jo já taky, ale finance mi v tom brání.... Prostě musím vrážet do muziky. Bylo by uplně cool s kapelou vydávat na desky... no ale zatím by mi stačilo jen hrát
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

To Afektband: Jejich písničky jsou geniální a chytlavý...to mi nikdo nevymluví. Je pravda že jsou taky geniálně jednoduchý, ale o tom to je. Vemte si třeba Iron Man od Black Sabbath. Primitivní písnička a jak je zbožňovaná :twisted: .

Že maj jejich nahrávky špatný zvuk?
Já tenhle zvuk naopak miluju. Poslechni si třeba nový album St.Anger od metallicy a pak si pust jejich první album Kill em all. St anger je čistý, vyumělkovaný, skoro popový album, kdežto kill em all je poctivá hudba :wink:

( Je to taky jen můj názor na věc :wink: )
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Mustard Man

Příspěvek od Mustard Man »

afektband píše:Sex Pistols jsem nikdy neměl rád, možná to bude tím, že jsem vyrůstal mezi lidma co chtěli od muziky trochu víc, takže jakejsi hekot toho zpěváka fakt nemusim.
Kámo nevim nevim, takhle tady o kvalitě. Když srovnám vás se sp..
Viva la revolution...
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

no to byli jediny poradny punkaci :-D kdo videl Sex Pistols - Děs běs (filth and the fury) tak vi :-D
nOw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nOw »

Myslim, že TOHLE byli opravdový pankáči, avšak je tam podstatný to slůvko byli. To co se z nich za ta léto stalo, už s tim punkem asi nemá nic moc společnýho, nicméně ať si řiká kdo chce co chce, legenda to ve svý kategorii určitě je a synonymum pro slovo PUNK bylo pro mě právě sousloví SEX PISTOLS.
Squier Bullet Strat
Peavey Backstage
!pang
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od !pang »

Popin píše:je to paráda,a co říkáte nato sidovo solový album
Sid a solove album??no to me podrz..kdy ho stihl nahrat..a vubec kdy se naucil na basu??? :D
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
!pang
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od !pang »

turbo_MaCk píše:jao děcka... dost z vás sem slyšel hrát z různých nahrávek takže vím co zahrajete a co ne.... rozhodně byste nazahráli na toho les paula a fenderkombo nic ani zpoloviny tak dobře jako pistole. nepočítejte akordý ale ty tóny jak se hrajou jak to zní lípezně... každej úhoz pravou rukou, žádný vaše zjednodušený powerkilla!!! poctivé hraní přez více strun. ANi nehraje akordy ale občas hmaty.. a to sólo. Sice to není rychlí na běhání prstů, ale je tam dost souznění více tónu navíc to nemlátí bezhlavě ale ví co má zahrát. žádný chclání každej tón zní tak jak má...

http://www.youtube.com/watch?v=8z2M_hpoPwk
tak,tak...kazdy ma rad jiny kytary..ja rad tyhle :)
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Mige11

Příspěvek od Mige11 »

Boli to pankáči to čo je z nich teraz už nie je o punku alebo o muzike.
Naposledy upravil(a) Mige11 dne 14.11.2008 8:33, celkem upraveno 1 x.
hrom08
Bandzone: intex

Re: Sex Pistols

Příspěvek od hrom08 »

V jednoduchosti je síla a unic to platí dvojnásob - myslím tím že ta síla ne ta jednoduchost zas tak primitiv neměli
bexiczek

Příspěvek od bexiczek »

Peckovní Skupina, jedna z nejlepších kde se ostatní na ně hrabou!
viwalda
Bandzone: sklad by walda

Re: pistole

Příspěvek od viwalda »

kennedys píše: Co se tyka hudby, pro me osobne to byl normalni rock'n'roll... Deska The Great Rock 'n' Roll Swindle byla nahodou povedena. Treba cover verze Franka Sinatry - My Way, byl hit.
Budiž....... vlastně celá deska byla cover, dokonce i od kapely black arrabs je na desce cover pistolí anarchy in the UK ve stylu funky. Dle mého to ani není deska, i když jsem jí měl dlouho rád. Sex pistols mají jedinou desku a to Never mind the bollocks here´s the sex pistols.
Jinak nebýt jich není toho dnes tolik. Sic oni samotní byli ovlivněny New york dolls a americkou scénou. Byli dobrý a celkově ovlivnily ve své době scénu dál, dál až do dnes. Steve Jones byl celkem dobrej muzikant kytarista a i skladatel.G. Matlock byl taky kvalitní basák, kterej včas utek a hrál asi funky či co. No a SId byl jen kašpárek. Rotten byl aspoň, dá se říci, osobnost a mě osobně jeho křiklák vyhovoval. Horší už to bylo po rozpadu pistols a založení Public image....
vwld...el.kytara WASHBURN wl14+RM pickups(krk:colour sound+kobyla:custom alnico)+PRS SE 24 custom+GODIN A6 ultra+dreadnougt IBANEZ pf 20...
BOSS RC 20 looper+DIGITECH Timebender..TC ELECTRONIC corona chorus..RADIAL London Bones dist. ..HOT CAKE dual(replika Matěj Dupal)..MICHALÍK wah/volume..ROLAND cube 40XL...
SHURE PG58..TC HELICON voiceton..ZOOM H1...kabeláž:WIDARA cables xxl ,homemade aj...trsátka G. Dennis 0,88...sluchadla AKG K403...
http://bandzone.cz/skladbywalda
http://bandzone.cz/zor
José

Příspěvek od José »

Mně teda nepřijdou PIL horší. Spíš je to zas úplně jiná sranda..
viwalda
Bandzone: sklad by walda

Příspěvek od viwalda »

José píše:Mně teda nepřijdou PIL horší. Spíš je to zas úplně jiná sranda..
Neberu se srovnáním s pistolema je to jinčí káva, ale

toto je skvělá věc...recese na vše?...
vwld...el.kytara WASHBURN wl14+RM pickups(krk:colour sound+kobyla:custom alnico)+PRS SE 24 custom+GODIN A6 ultra+dreadnougt IBANEZ pf 20...
BOSS RC 20 looper+DIGITECH Timebender..TC ELECTRONIC corona chorus..RADIAL London Bones dist. ..HOT CAKE dual(replika Matěj Dupal)..MICHALÍK wah/volume..ROLAND cube 40XL...
SHURE PG58..TC HELICON voiceton..ZOOM H1...kabeláž:WIDARA cables xxl ,homemade aj...trsátka G. Dennis 0,88...sluchadla AKG K403...
http://bandzone.cz/skladbywalda
http://bandzone.cz/zor
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“