Co třeby Holy Grail od EHX, ten stojí proti Bossovi pár šupů.Ivan.ps píše: Cenovo dostupných a zároveň kvalitných reverbov veľa nieje, takže zatiaľ som zostal pri RV 5-ke
EDIT:
Nebo ve stejné cenové TC Hall of fame
Co třeby Holy Grail od EHX, ten stojí proti Bossovi pár šupů.Ivan.ps píše: Cenovo dostupných a zároveň kvalitných reverbov veľa nieje, takže zatiaľ som zostal pri RV 5-ke
Tak zrovna já mám EHX holy grail (byť jen nano verzi) před ampem Fender 57 deluxe a vím,že budu hledat dál.Ten digitál je tam slyšet.Jester píše:Co třeby Holy Grail od EHX, ten stojí proti Bossovi pár šupů.Ivan.ps píše: Cenovo dostupných a zároveň kvalitných reverbov veľa nieje, takže zatiaľ som zostal pri RV 5-ke
EDIT:
Nebo ve stejné cenové TC Hall of fame
Mně zněl podle ukázek hodně dobře tuším RoomMate II od TRexu, ale záleží, kolik za něj chceš utratit. Nebo někdo na diskuzi v bazaru doporučoval http://www.leejackson.com/MrSpringgy_pedal.html.grock píše: Tak zrovna já mám EHX holy grail (byť jen nano verzi) před ampem Fender 57 deluxe a vím,že budu hledat dál.Ten digitál je tam slyšet.
Ano, muzu velmi doporucit. Bohuzel jsem nemel moznost porovnat s Malekkem, ktere jsem shanel, protoze mi ho ztratila postaNero píše:možná tu někdo bude mít zkušenosti s TECH21 Boost RVB
Pokud by tohle platilo, tak třeba čínská kopie Strata by byla kvalitní, protože se jí prodává nejvíc. RV-5 sice není žádný zázrak, ale zase taky není žádný průser. Řekl bych průměr.man píše:Tak Boss RV-5 je světově nejprodávanější reverb, takže kvalitní bude....
Častý omyl. Zníženie kvality zvuku nemá absolútne súvis s tým, cez koľko súčiastok ten signál ide, ale skôr s tým, čo s ním tie súčiastky urobiaMcKozias píše:jo ale urcite to nebude totozny procesor, navic vtom multiefektu se zvuk podle me vice domrsi protoze to jde pres vice soucastek