napr. tu, hned od zaciatku:
http://www.youtube.com/watch?v=bcU1_JO8LGE
nevie niekto taby alebo aspon tony toho rifu?
vdaka
dyť v tom videu vidíš krásně v jaké poloze to hraje, tak si dřepni s kytarou na klín a najdi si to, není to žádná onanie, jednoduché vesměs pentatonické boxy a riffy z nich vycházející. Kdo by to taky psal do tabů.Ivan píše:to sa na to ani nepodoba... cele tie taby robil niekto, kto nepocuje. navyse prave ten rif tam nie je natabovany, len nejako vlozeny
V jakém softwaru se to dá prosím udělat ?filo01 píše:Případně si to softwarově zpomal, pokud máš aspoň trochu "ucho", tak ty tóny najdeš.
V každom lepšom nahrávacom softe. Ide to aj na jednoduchších programoch, ale tam sa väčšinou zmenou rýchlosti zmení aj ladenie (stupnica) a to je pre tieto účely asi nežiaduce.Slayer píše:V jakém softwaru se to dá prosím udělat ?filo01 píše:Případně si to softwarově zpomal, pokud máš aspoň trochu "ucho", tak ty tóny najdeš.
Já zpomaluju normálně ve Windows Media Player. Zůstává to v původní tónině. Bez toho si dešifrování kytarových sól nedokážu představitSlayer píše:V jakém softwaru se to dá prosím udělat ?
nooo to vyzera presvedcivo, len nemam v robote gitarutimy1123 píše:... snad sem to napsal srozumitelně... není na takovýhle věci potřeba žádnej soft ..jen ucho...![]()
E ---------------------------------------------------------
H --------------------5--------------------------------------
G --------------------5----------------------2------------
D ------7---5--------------7----------------2-----------------
A --0----------5-6-------------5-6-7-------0-----------
E ----------------------------------------------------------

no to H-cko na 5. polohe asi nie, skor sa mi to zda takto:timy1123 píše:... snad sem to napsal srozumitelně... není na takovýhle věci potřeba žádnej soft ..jen ucho...![]()
=>Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
VCL = Virtual Computing Lab, Visual Component Library, Velo Club de Londres..?To umí i VCL..
??? nie je to nahodou to iste? 5. poloha A-cko je predca D-cko... hra sa mi to pohodlnejsietimy1123 píše:
ty tóny cos upravil (A)5 na (D)0 a (D)7 na (G)7 to je samá voda ...![]()
takhle to je správně ....
E ---------------------------------------------------------
H ----------------------------------------------------------
G --------------------- 5----------------------2------------
D ------7---5----------5------7---------------2-------------
A --0------------5--6-------------5-6-7------0-----------
E ----------------------------------------------------------