Kombo na elektroakustiku+zpěv: Marshall AS50D / Roland AC-33

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Kombo na elektroakustiku+zpěv: Marshall AS50D / Roland AC-33

Příspěvek od Nero »

I tak bych u toho Rolanda měl obavy, že těch 30 W bude málo :? Ale asi to bude chtít ozkoušet.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

hyenik píše:
shoooter píše:Dnes mám na malé hraní malý mix a 2 malé aktivní bedny. Je to nohem variabilnější, připojíš tam více věcí, mixuju třeba 2 snímače a mikrofon z jedné kytary, mix má efektovou jednotku atd. Prostě dá se s tím hrát.
+1
Jistě. Ale dal jsi za to 10K?
muzikophile píše:peklo rozhodně nehrajeme :-) hrajem 60.-70. léta (beatles, rolling stones, clapton,...).
No ale to nejsou žádní folkaři, ale docela nářez. :wink:
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
shoooter

Příspěvek od shoooter »

zzbar píše:
Dal jsem za to jen o něco víc, než stojí ten Roland AC-60. Navíc ale mix používám při nahrávání, repráky používám jako odposlechy, když hrajem s kapelou apod. To je další výhoda tohoto řešení. Je to variabilní a navíc kdykoliv vyměním tu část, která mi nebude vyhovovat nebo stačit.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
muzikophile
last.fm: aaxal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od muzikophile »

zzbar píše:
hyenik píše:
shoooter píše:Dnes mám na malé hraní malý mix a 2 malé aktivní bedny. Je to nohem variabilnější, připojíš tam více věcí, mixuju třeba 2 snímače a mikrofon z jedné kytary, mix má efektovou jednotku atd. Prostě dá se s tím hrát.
+1
muzikophile píše:peklo rozhodně nehrajeme :-) hrajem 60.-70. léta (beatles, rolling stones, clapton,...).
No ale to nejsou žádní folkaři, ale docela nářez. :wink:
no, když to myslíš takhle tak jo :) jen jsem chtěl říct, že nehrajem metal nebo podobný bláznoviny :)
Epiphone EJ-160E + Squier Classic Vibe Telecaster Custom
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

muzikophile píše:no, když to myslíš takhle tak jo :) jen jsem chtěl říct, že nehrajem metal nebo podobný bláznoviny :)
Chtěl jsem říct, že i takováto muzika bude náročná na ozvučení. A že ti prostě nějaké malé prdítko stačit nebude. Něco takového, jako bylo v tom inzerátu, ne který jsem odkazoval, by ti mohlo pomoct (možná si shooter nečetl toto vlákno od začátku). Nebo jiná sestava. Ale zpěv a kytara v jednom kombu, to prostě hrát nebude...
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“