Kombo na elektroakustiku+zpěv: Marshall AS50D / Roland AC-33
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Kombo na elektroakustiku+zpěv: Marshall AS50D / Roland AC-33
I tak bych u toho Rolanda měl obavy, že těch 30 W bude málo
Ale asi to bude chtít ozkoušet.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jistě. Ale dal jsi za to 10K?hyenik píše:+1shoooter píše:Dnes mám na malé hraní malý mix a 2 malé aktivní bedny. Je to nohem variabilnější, připojíš tam více věcí, mixuju třeba 2 snímače a mikrofon z jedné kytary, mix má efektovou jednotku atd. Prostě dá se s tím hrát.
No ale to nejsou žádní folkaři, ale docela nářez.muzikophile píše:peklo rozhodně nehrajemehrajem 60.-70. léta (beatles, rolling stones, clapton,...).
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Dal jsem za to jen o něco víc, než stojí ten Roland AC-60. Navíc ale mix používám při nahrávání, repráky používám jako odposlechy, když hrajem s kapelou apod. To je další výhoda tohoto řešení. Je to variabilní a navíc kdykoliv vyměním tu část, která mi nebude vyhovovat nebo stačit.zzbar píše:
Jistě. Ale dal jsi za to 10K?
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
-
muzikophile
- last.fm: aaxal
- Kontaktovat uživatele:
no, když to myslíš takhle tak jozzbar píše:Jistě. Ale dal jsi za to 10K?hyenik píše:+1shoooter píše:Dnes mám na malé hraní malý mix a 2 malé aktivní bedny. Je to nohem variabilnější, připojíš tam více věcí, mixuju třeba 2 snímače a mikrofon z jedné kytary, mix má efektovou jednotku atd. Prostě dá se s tím hrát.
No ale to nejsou žádní folkaři, ale docela nářez.muzikophile píše:peklo rozhodně nehrajemehrajem 60.-70. léta (beatles, rolling stones, clapton,...).
Epiphone EJ-160E + Squier Classic Vibe Telecaster Custom
Chtěl jsem říct, že i takováto muzika bude náročná na ozvučení. A že ti prostě nějaké malé prdítko stačit nebude. Něco takového, jako bylo v tom inzerátu, ne který jsem odkazoval, by ti mohlo pomoct (možná si shooter nečetl toto vlákno od začátku). Nebo jiná sestava. Ale zpěv a kytara v jednom kombu, to prostě hrát nebude...muzikophile píše:no, když to myslíš takhle tak jojen jsem chtěl říct, že nehrajem metal nebo podobný bláznoviny
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
a spousta No name...
a spousta No name...