prosba - návod k Yamaha PSR E333
Pravidla fóra
prosba - návod k Yamaha PSR E333
prosím má někdo odkaz nebo radu kde bych sehnala návod na klávesy yamaha psr e 333 moc děkuji za odpovědi 
-
Teorge
Re: prosba
Zkus klávesy zaregistrovat na member.yamaha.com. Nevím jestli je tam na stažení normální návod, ale určitě tam byl aspoň návod/učebnice na hraní a prstoklady písniček v nich uložených.
http://cz.yamaha.com/cs/products/musica ... uct_lineup
Je to ta poslední položka v záložce PODPORA, české návody dodává pouze prodejce k prodávaným nástrojům, který to má ze zákona jako povinnost.
Je to ta poslední položka v záložce PODPORA, české návody dodává pouze prodejce k prodávaným nástrojům, který to má ze zákona jako povinnost.
tak jsem nic nenašla budu to muset řešit s prodejcem
jinak všem děkuji
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych to upřesnil pro budoucí generace: "...tak jsem nenašla nic ČESKY..."
manuál tam samozřejmě je - pochopitelně v angličtině.
P.
P.
Tedy nechci Ti kazit iluze, ale obávám se, že nevyřešíš nic ani u prodejce!tienzl píše:tak jsem nic nenašla budu to muset řešit s prodejcemjinak všem děkuji
Kupoval jsem v poslední době dvoje klávesy - yamahy a M-audia - ani k jedněm nebyl přiložený český manuál ...
Je to tak, já si teď kupoval kombo ke kytaře a u toho to s manuálem bylo to samý, v češtině vůbec.
KLÁVESY: Yamaha portable grand dgx 220
ELEKTRICKÁ KYTARA: Squier Fender Affinity Stratocaster
KOMBO: Fender Mustang II
ELEKTRICKÁ KYTARA: Squier Fender Affinity Stratocaster
KOMBO: Fender Mustang II
Re: prosba - návod k Yamaha PSR E333
Koupil jsem také keyboard yamaha psr e333 a sháním český překlad manuálu.Pokud jste jej sehnala,mohl bych poprosit o kopii nebo odkaz,kde je možné ho stáhnout? Děkuji. P.