Peavey Envoy110 nebo Bandit112

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
metlouss

Peavey Envoy110 nebo Bandit112

Příspěvek od metlouss »

čaute kejtristi chtěl bych se zeptat na tydle dvě komba.... slyšel jsem docela slušný ohlasy na tuto značku.... valil bych na to pouze metal, tak se k tomu prosím vyjádřete, zatím by to bylo pouze na domácí cvičení, díky moc všem!

http://www.musiccenter.cz/Peavey-TRANST ... erie:17675
http://www.musiccenter.cz/Peavey-TRANST ... erie:17194

do kejtry půjdu asi do Cortky, jsou hodně chválený, co se týče tohodle stylu (metalu) a mně se moc líbí, takže na 98,45% to bude Z4ka
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ty chces Bandita na domaci cviceni :?: :?: S tim hafo lidi vystupuje na koncertech :!:
Jinak je to kombo se super zvukem, v podobne cenove kategorii IMHO nema konkurenta [maximalne pak celolampovyho Valvekinga], ale je to jako by sis na vozeni decek do skoly koupil Porsche... Na domaci cviceni ti postaci bezny 15W kombo.
Apropo, toho envoye nekdo nabizel tady v bazaru, zkus mu napsat. Ten by byl na doma fajn, i kdyz je to podle me stale dost overkill.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Na domácí cvičení takový kombo? Heh....nmo když na to máš prachy a toleratní sousedy...proč ne :-)
Já jak si budu kupovat vou 350W hlavu, tak si to asi taky nechám na doma :-D
Jinam dost lidí má na doma i Behringera a říkaj že jsou spokojení :-D Ale pokud chceš volit z těchto dvou, ber bandit :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
metlouss

Příspěvek od metlouss »

no tak našel jsem obě ty komba tady v bazaru, jak jsi říkal... na to Evnoy110 jsou dva inzeráty (3 a 1 roky starý obě za 4500) a toho Bandit112 taky, prý nehraný za 7500 což už je slušná cena, když nový máš za 9500... tak ještě uvidím no... Toho Envoy110 bych koupil asi nový, ale do toho Bandit112 bych šel i z toho bazaru....
Sice mám rád hlasitou black metalovou mlátičku, ale když říkáš že na domácí buření už je to dost, tak na tom bude asi něco pravda :D
Jinak sousedy máme teď dva nový, takže si budou muset zvyknout :) a ti další dva už to dožijou...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Hele, Bandit je 80W, 30W leckomu staci i do zkusebny, kde hrajou bici. Ver tomu, ze i tech 15W muzou v pohode poslouchat sousedi, pokud nebydlis v bunkru.
BTW, envoy za 4,5K je moc, za tu cenu se s trochou stesti da poridit Studio Pro 112, coz je 65W
Somnus Aeternus
metlouss

Příspěvek od metlouss »

co říkáš na todle?
Prodám toto 65W kombo, možno k odzkoušení v centru Brna, pořizovací cena 10000. Dodám i s footswitchem v hodnotě 1000,- a digi efektem digitech RG50 a to vše za 6000,- Jako nové - stáří 2 roky, důvod prodeje - kupuju celolampu
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Zjisti si info... Kdyz nevis znacku ani model, muze to byt opravdu cokoli. A malokterej footswitch ma cenu 1000 ;]

BTW, mozna budu prodavat svy Studio Pro 112, ozval se mi nejaky clobrda na rocktrona...
Somnus Aeternus
JK

Kombo...

Příspěvek od JK »

Kolik bys tak chtel za to kombo ?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Kombo...

Příspěvek od KIWI »

JK píše:Kolik bys tak chtel za to kombo ?
Pokud se ptáš Wohmy, řešte to prosím pomocí PM. Díky za pochopení :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Myslíte, že ten Envoy stačí do zkušebny? S Banditem si myslím problém nebude, ale chci toho Envoye v podstatě jako prozatímní kombo do zkušebny, tak abych nešlápl vedle, má někdo zkušenost, jestli se dobře prosadí a tak? Slyšíte se? Jinak hrajeme většinou tvrdší věci no. Díky :)
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
Nevrin

Příspěvek od Nevrin »

Koxík píše:Myslíte, že ten Envoy stačí do zkušebny? S Banditem si myslím problém nebude, ale chci toho Envoye v podstatě jako prozatímní kombo do zkušebny, tak abych nešlápl vedle, má někdo zkušenost, jestli se dobře prosadí a tak? Slyšíte se? Jinak hrajeme většinou tvrdší věci no. Díky :)
V pohodě, já mám ve zkušebně třicítku a ještě na mě řvou ať to trochu tlumím a to jí moc nevytáčím.
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Prodam ti svyho ENVOY 110 za 3500;) kdybys mel zajem tak se ozvi mailem, SZ nebo icq...hral jsem na nej taky metal a uplne vklidu. Je jako novej, jsem prvni majitel, mam ho par mesicu a ma doklady.
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Koxík píše:Myslíte, že ten Envoy stačí do zkušebny? S Banditem si myslím problém nebude, ale chci toho Envoye v podstatě jako prozatímní kombo do zkušebny, tak abych nešlápl vedle, má někdo zkušenost, jestli se dobře prosadí a tak? Slyšíte se? Jinak hrajeme většinou tvrdší věci no. Díky :)
Staci, pokud nemate nejakyho extra datla tak vklidu, taky jsem ho mel na zkusebne.
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

Nevrin píše: V pohodě, já mám ve zkušebně třicítku a ještě na mě řvou ať to trochu tlumím a to jí moc nevytáčím.
Náš kytarista má Fame T60 nebo R nebo co to je za hrůzu.Taky na něj křičíme páč to se nedá poslouchat při jakékoli hlasitosti.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Nevrin píše: V pohodě, já mám ve zkušebně třicítku a ještě na mě řvou ať to trochu tlumím a to jí moc nevytáčím.
No víš co, ten výkon není moc směrodatnej, jde o to, jestli se to prosadí, my právě máme dost razantního bicmena (bicmenku) tak potřebuju něco kde se fakt uslyšim.
cerfotoc píše:Prodam ti svyho ENVOY 110 za 3500;) kdybys mel zajem tak se ozvi mailem, SZ nebo icq...hral jsem na nej taky metal a uplne vklidu. Je jako novej, jsem prvni majitel, mam ho par mesicu a ma doklady.
Jinak právě na toho tvýho mám spadeno, ale ještě čekám, jak se mi ozve jeden chlápek, kdyžtak bych napsal SZ ;-) :wink:
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Ok, cenu ti jeste snizim kdybys ho bral, kdyztak SZ:)

Obrázek
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

Hehe Bandita mám doma a čistý zvuk mám na 1, zkreslený něco pod jedna a už je to hlasité :lol:
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“