podle mě to bude přírodní pravá perleť ta dokáže dělat zajímavý odleskymtmccox píše:To vykládání hmatníku je perleť, a ty barvy to je duhový rozklad, nebo je to takovýhle nějaký materiál?
JURCA "hand made" Les Paul
Re: JURCA "hand made" Les Paul
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
A teď takový menší dotaz, kolik tě ta kytara nakonec stála? Jurča udává základní cenu na webu za 25 tisíc.
A jak to je s placením u jurči? Chce všechno předem nebo část a nebo až na konci platíš?
A jak to je s placením u jurči? Chce všechno předem nebo část a nebo až na konci platíš?
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- luckyduck
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace, je fakt krasna. Taky posledni dobou uvazuju o Les Paulu od pana Jurci.. jestli na to jednou usetrim teda 
Epiphone Les Paul Standard (1995) ~~ Orange Rocker 30 + Checha 2x12 reprobox // Jensen 15" 18W by mmjuz // Golda 5W by mmjuz
ॐ
ॐ
Jo jo,je to perlet...Jeste ji nemam doma ale jedu pro ni pristi tejden...Celkove vysla na 32 tis bez snimacu,ty jsem dodal ja..Tech 25 tis je orientacni cena z klasickych materialu..a pak se prisazuje jestli chces Honduran,jeden kus telo,jakej chces javor atd..Myslim ze jsem to vysponoval na maximum a je to z tech nejlepsich kusu dreva co tam Standa mel...Bere si neco do predu cca 1/3 z ceny a zbytek po dokonceni a predani nastroje...ty vole,ja se tesim az ji priskrtim
....
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak kytara je to moc pěkná a ta cena bych řekl že odpovídá
Jsem zvědavý jestli nějaké zvukové chyby najdeš (doufám, že ne). 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Tak jak ta kytara hraje? Proces výroby jsi nám zprostředkoval parádně, ale to nejdůležitější si neřek. Seš s ní spokojenej? Hraje podle představ?
zesilovač: Marshall JTM-45, box: Marshall 1960 4x12 kombo: Marshall JCM800 4210
elektriky: Les Paul 1959 (Jurča), Gibson LP Standard 1995
akustiky: Martin D28 r.1985, Furch D34 , Alvaro 55
krabičky : Ibanez TS9, Marshall GV-2, Boss DD-3, Boss RV5, EHX Holy Grail
Na blbnutí: Epiphone LP Standard, multiefekt Boss GT8, mix Yamaha, bedna RCF-ART310A
Na blbnutí: Epiphone LP Standard, multiefekt Boss GT8, mix Yamaha, bedna RCF-ART310A
Zdar.No,jak hraje..Zni super...Na sucho..Krk si seda a ja experimentuju se snimacema protoze tam jen tak neco nezni.To samy se strunama protoze vystuha je podle originalu jenom jednosmerna a jde s ni krk jen napinat a tak je potreba ten spravnej protitah..Pri standartnim ladeni je vse o.k. ale ja podladuju o pul ton a pak do drop Cis a to uz potrebuje slusny draty...To s tema snimacema je taky zahada ale mel jsem tam Gibson 498t 490r ktery byly zahuleny ale ja je pamatuju v sg a lp custom a tam me hrali super..Takze drevo vydava rusivy frekvence a neni p***l najit balanc...Ted tam mam Bare Knuckle cold sweat a DiMarzio paf a je to o dost lepsi ale jeste cejtim potrebu trochu vyeliminovat nizsi stredy ktery jsou dost masivni a prosadit vyssi stredy aby to hralo jaxe rika vic ve xichtu..Jinak spokojenost...Vaha+tloustka krku jsou fakt maso a kdyz pak meni na Vipera mam pocit ze drzim koste 
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
Proč sis tam proboha nenechal udělat dvousměrný trussrod??? Sice to máš přesně podle originálu, ale absolutně zbytečně ti to zhoršuje seříditelnost 
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Jaká je prosímtě váha té kytary ?
Podle tvého popisu zvuku to vypadá, že musíš laborovat se snímačema aby jsi z toho dostal ten pravý sound. Takže to nehraje jako originál? Protože u originálu laborovat nemusíš, ten zvuk tam prostě je. Podle recenze v muzikusu by to mělo hrát líp než běžná produkce Gibsonu a srovnatelně s custom shopem Gibsonu, podle tvého hodnocení to tak ale nevypadá.
Zajímá mně to, protože s Jurčou jednám a v únoru si chci zadat výrobu mého LP. Cenu jsem dostal 32000,- bez snímačů. Jsem ochotný to zaplatit pokud dostanu kytaru na úrovni Gibson custom shop, pokud ale ne, tak radši koupím za stejný prachy originál z bazaru.
díky za cenné odpovědi
Podle tvého popisu zvuku to vypadá, že musíš laborovat se snímačema aby jsi z toho dostal ten pravý sound. Takže to nehraje jako originál? Protože u originálu laborovat nemusíš, ten zvuk tam prostě je. Podle recenze v muzikusu by to mělo hrát líp než běžná produkce Gibsonu a srovnatelně s custom shopem Gibsonu, podle tvého hodnocení to tak ale nevypadá.
Zajímá mně to, protože s Jurčou jednám a v únoru si chci zadat výrobu mého LP. Cenu jsem dostal 32000,- bez snímačů. Jsem ochotný to zaplatit pokud dostanu kytaru na úrovni Gibson custom shop, pokud ale ne, tak radši koupím za stejný prachy originál z bazaru.
díky za cenné odpovědi
Aby ste me spatne nepochopili..Kytara vypada a hraje luxusne..Neni co vytknout,je na urovni Gibson custom shopu a o tom zadna ze muze konkurovat modelum cenove okolo 100 litru...Bez debat...Problem se zvukem je asi muj osobni problem protoze jsem si poridil vintage spec nastroj a cekam od nej moderni zvuky..Takze ten snimac kterej me sedi v Eclipse jak ulitej protoze ta vazi pulku a zni stredovejskove,ve Standove lp hraje diky freqvencim dreva trochu nekde jinde...Je mi jasny ze kdyz tam dam T top nebo classic 57 budu spokojenej ale proste chci aby zvladala i metlu a tak to proste zkousim a menim...Druha vec je aparat...Verim ze s 8stovkou si budou rozumet nejvic...Kytara vazi 4.2 kg...Jestli chces osobne zkouknout kvalitu muzes se zastavit a zahrat si na ni a ver mi ze to stoji za to....
Tak díky. Trochu jsi mně uklidnil. Já od ní čekám klasickej zvuk Les Paula jak ho znám z nahrávek, ani lepší ani horší. Mám k tomu i ten správnej apec JTM-45 , tak doufám že nebudu zklamanej. Koukám že jsi z Pardubic a já z HK, tak bych se určitě rád domluvil a šáhnul si na ní, pokud dovolíš. Přeci jenom by to pro mně už měla být kytara na celý život, tak mně zajímá i ten 50-tkovej krk , jestli to nebude přece jen na moji ruku moc, kdyžtak bych ho nechal udělat o fous užší (výhoda zakázkové kytary).
Takze dalsi posun...Natahl jsem tam struny DR drop tune 60-12 a vypada to ze si ti sedlo.Jsou to sice slusny draty ale ten krk to proste pri tomhle ladeni potrebuje..Ladi to a drzi..Snimace jsem tam dal EMG 81/85 set s kteryma si kytara rozumi velice a konecne muzu rict ze z ty kytary leze vyvazeny ton..Dlouho jsem se premlouval protoze je to preci jenom "vintage spec" nastroj a urcite ti by si rozumel s "vintage output" snimaci ale rikam si ze to neni na porad a ze prijde doba kdy povolim uzdu a zacnu hrat pohodovejsi muziku v normalnim ladeni kde potom sada PAFu prijde vhod...

ty snímače od tůmy ještě máš? možná bych pro ně našel využití...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Ty snimace od Tumy jsou davno pryc...Jinak financni krize me nuti premyslet o jejim prodeji takze kdyby mel nekdo opravdu vazny zajem kontaktujte me na mail wolf@streetmachine.cz
Kytara je v puvodnim stavu se snimaci Bare Knuckle VHII B + Gibson Classic 57 N a je k ni SKB skorepinovy futral...Cena je k jednani...PC byla 39 tis vcetne kejsu...
Kytara je v puvodnim stavu se snimaci Bare Knuckle VHII B + Gibson Classic 57 N a je k ni SKB skorepinovy futral...Cena je k jednani...PC byla 39 tis vcetne kejsu...