Nero: Pravda. Reakce to byla, uznávám. Ale kontext jsem okecal hned a i potom. Ale to nikdo z vyjadřivších se (kromě Sadáma) nevidí/nepochopil. Že by byl opravdu problém v pár začerněných slovíčkách při dedukci? Možná, uznávám že můj posudek je ovlivněnej přesnou znalostí původní formulace. Takže ok, jako berlička aspoň něco. Špatná představa z mé strany? Já to vidím pořád stejně. Vím, o čem se vyjadřuju a jak jsem to myslel.
Kritizovat zásah moderátora, v tomto případě mě,
počkej, já kritizoval konkrétně pouze Býka. Poté jsem se vyjadřoval (a to jen zklamaným povzdechem-svět je prostě takovej) k adminstvu jako takovému (které zaujalo postoj skrz jedince, co se vyjádřili) ve smyslu postoje, který zaujali. Vyjádření jako zásah nepovažuju, každý má svůj názor a je správné, když se ho člověk nebojí říct nahlas, stát si za ním, obhájit, či změnit.
například onu věc s pozitivní diskriminací / Za zničení pointy se ti ale omlouvat nebudu
viz. neviděný originál, sadámovy a moje reakce.
I když mi mých 15 minut slávy, kdy jsem byl středem pozornosti, nebylo nepříjemných, stahuju se. Myslím si totiž, že moje snahy (ve vysvětlení co, jak, proč jsem napsal, co jsem tím myslel) v "zabíjení vtipu" byly dovedeny ad absurdum. Víc už to prostě nejde, kdo nevidí nebo nechce vidět nevidí. Přehazovat ten trus ještě lopatou.. co lopatou, spíš bagrem, nebudu. Ale křivdu si zapamatuju nadlouho!
Tím končím přispívání k tomuhle tématu z mé strany.. Tedy tady. A potvrzuju co jsem výše napsal, pokud si někdo bude chtít o tomhle (a třeba i o jiných) věcech pokecat z očí do očí, jsem přístupný k domluvě. Možná bych se naučil i nějaké tajné triky, přece jenom jsem na kytaru kopyto. Ale pochopím, pokud se někdo s takovým vulgárem, rasistou či nedejbože provokatérem nebude bavit, nerad bych si vytíral pivo z obličeje

Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.