Zdravím, byl jsem dnes na zkoušce s mojí kapelou, nastavil jsem si zesilovač na hlasitost jako obvykle a začal hrát. Hlasitost ale byla mnohem menší než jsem zvyklý, tak jsem zkusil trochu přidat a zesilovač začal hrozně pískat (žádná zpětná vazba, zkusil jsem i uplně odpojit kytaru od zesilovače. Pískal stejně) přitom hlasitost jsem měl tak na 12 hodinách.. Doufám že nejsou lampy v prdeli. Zesilovač byl přelampován ani ne před rokem.
Nevíte čím by to mohlo být?
Problémy se zesilovačem = ztráta hlasitosti, pískání
Pravidla fóra
Re: Problémy se zesilovačem = ztráta hlasitosti, pískání
Jsou. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
určitě?
sakra to mi fakt scházelo..
Oba symptomy vypadají na odcházející koncové elektronky no... Počkej, až napíše ještě někdo další. Nerad bych se pletl.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Vyzerá to na lampy. Ono nie je sa čomu diviť lampy ti pri častom hrani dlhšie ako rok nevydržia . O to viac keď tam maš nejaké čínske alebo no-name lampy . Prípadne ak si chceš byť 100 percent istý že sú to lampy, tak si ich od niekoho skús požičať . Napríklad od kolegu v kapele ak máš tú možnosť.