No chtěl jsem ho jen jako cvičítko, ať s sebou nemusím brát na chatu(např.) kombo.. Ale pokud znáš v podobné cenové relaci lepší alternativu, rád si nechám poradit.lunchie píše:
pocket pod
Pravidla fóra
Re: pocket pod
a musi to bejt do kapsy? Pokud ne, tak za stejnou cenu koupis treba digitech rp250/255 kterej me prijde o tridu lepsi.
S tou kapsou jsem se ještě nerozhodl, takže dík za tip, popřemýšlím o tom..lunchie píše:
edit: díval jsem se na tu rp255 a ta už je trošku dražší, co rp155?
edit2: jinak z těch malých cvičítek v této cenové relaci je pocket pod ještě to "nejlepší"?
abych Ti pravdu rekl, tak nevim ... neco jsem kdysi videl od bosse, korg dela pandoru. Ten pocket pod na rozdil od konkurence nema zadny rytmicky ani backing tracky a diky tomu, jak je koncipovan, tak nejde poradne pouzit ani jako multiefekt do smycky a kdyz se hodi pred zesilovac, tak je to taky tragedie.
No a teoreticky kdybych pustil do podu přes "CD/MP3 in" metronom(backing, bicí,..) z noťasu nebo mobilu, řešilo by to něco? Nebo je to moc krkolomný řešení? :plunchie píše:
to uz zalezi jenom na tobe. Kazdopadne si to skoc nekde radsi vyzkouset at nedopadnes jako ja ...
me se ted ten pod vali nekde v supliku a max. ho pouziju kdyz nemuzu zrovna najit ladicku 
njn, asi mi nic jinýho nezbyde, ale dík za radylunchie píše: