Mega T 60 R- fakt mega
Pravidla fóra
Mega T 60 R- fakt mega
tak tenhle vikend jsem poprvy videl(a taky na nej hral
) kombo Mega. znacka mi nic moc nerikala ale hned u me mela plus kdyz jsem zjistil ze je to pololampa. celej nedockavej jsem ho dotahl do zkusebny a cekal co se bude dit. no a musim rict ze parada
cistej zvuk byl uplne nadhernej
a na zkreslenym kanale to taky nebylo vubec spatny. no a co se reverbu tyce tak ten me dostal uplne nejvic...fakt jsem z toho byl docela mimo. tak se chci zeptat jestli s tim ma nekdo nejaky (podobny nebo uplne jiny) zkusenosti. nebo mam zalehly usi??? protoze po tom co jsem na nej hral mam v planu vymenit svoje kombo prave za tohle. tak bych chtel vedet co si o tom myslite vy... dik
já tohle kombo mám už rok,a musím řict že se ho už v brzske době zbavím
ze začatku mi to taky přišlo dost dobré,zkušebnu to utáhne s přehledem,čistý se mi líbil,zkreslení celkem taky...jenže při vytažení na podium se moc neprosadí,zvuk má takové "divné" zabarvení(podle mě dáno hlavně reprem)...možná je to i tím,že mám možnost to přímo porovnat s celolampou která je přece jenom dost jinde..já bych to shrnul tak,že je to určitě lepší než ty nejlevnější staggy a spol ale že by to zas bylo něco skvělého...řek bych že zvuk je úměrný ceně