Mega T 60 R- fakt mega

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
kebr-khc

Mega T 60 R- fakt mega

Příspěvek od kebr-khc »

tak tenhle vikend jsem poprvy videl(a taky na nej hral :D ) kombo Mega. znacka mi nic moc nerikala ale hned u me mela plus kdyz jsem zjistil ze je to pololampa. celej nedockavej jsem ho dotahl do zkusebny a cekal co se bude dit. no a musim rict ze parada :twisted: :shock: cistej zvuk byl uplne nadhernej 8) a na zkreslenym kanale to taky nebylo vubec spatny. no a co se reverbu tyce tak ten me dostal uplne nejvic...fakt jsem z toho byl docela mimo. tak se chci zeptat jestli s tim ma nekdo nejaky (podobny nebo uplne jiny) zkusenosti. nebo mam zalehly usi??? protoze po tom co jsem na nej hral mam v planu vymenit svoje kombo prave za tohle. tak bych chtel vedet co si o tom myslite vy... dik
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

Mám kámošku, která to má už dlouho objednaný....tak to jí povím bude mít radost :)
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
voytik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voytik »

já tohle kombo mám už rok,a musím řict že se ho už v brzske době zbavím :D ze začatku mi to taky přišlo dost dobré,zkušebnu to utáhne s přehledem,čistý se mi líbil,zkreslení celkem taky...jenže při vytažení na podium se moc neprosadí,zvuk má takové "divné" zabarvení(podle mě dáno hlavně reprem)...možná je to i tím,že mám možnost to přímo porovnat s celolampou která je přece jenom dost jinde..já bych to shrnul tak,že je to určitě lepší než ty nejlevnější staggy a spol ale že by to zas bylo něco skvělého...řek bych že zvuk je úměrný ceně 8)
kebr-khc

Příspěvek od kebr-khc »

no jako me jde spis o ten cistej zvuk... prece jen zkresleni muzu upravit (v mym pripade DS 2) :wink: a prave ten cistej zvuk mi prisel docela v pohode. rozhodne lepsi nez na mym Peavey. ale nedivim se tomu co pises kdyz to porovnavas s celolampou :D ja bych si to asi myslel taky :oops:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“