Orlik
Pravidla fóra
-
WildChild9
Orlik
Zdravim vsechny, chtel sem nekoho pozadat o pomoc. Nemohl by mi prosim nekdo otabovat(nevim jak to rict) "solo" z pisnicky Skinheadskej Stat od Orliku..Vazne moc prosim...Diky za pripadnou pomoc
http://www.youtube.com/watch?v=_DGkpufFUH0
WILDCHILD9
http://www.youtube.com/watch?v=_DGkpufFUH0
WILDCHILD9
-
WildChild9
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
ja teda nevim ale sou tam 4 akordy
je to dost primitivni song... si vem kytaru, pust si ten song a za 2 minuty to musis mit..
v powerech nebo bareckach A -> G -> F#moll - a ten ctvrtej asi Emi(E5) ale pustil jsem si to jen jednou s kytarou v ruce na sucho..
proste to klesa od A(A5) dolu tot vse...
v powerech nebo bareckach A -> G -> F#moll - a ten ctvrtej asi Emi(E5) ale pustil jsem si to jen jednou s kytarou v ruce na sucho..
proste to klesa od A(A5) dolu tot vse...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
-
WildChild9
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
jo to solo, no jelikoz je ta pisen v Adur tak cele to pidi solo se hraje jen v prvnim boxu pentatoniky..WildChild9 píše:ja pisnicku hrat umim...akorat mi proste nejde to "solo"...vubec neumim odposlouchavat:(
cili je to zhruba takhle (samozrejme detaily uz si doladis, neresil jsem presne opakovani te fraze kde se strida 5/7 prazec, a ten zaver se asi hraje pres dve struny jak jsem zapsal, ale klidne i jen na strune G)
stejne, sola se hraji priblizne, muzes tam flaknout cokoliv podobneho v tom boxu

"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
-
WildChild9
Re: Orlik
Edit : aby jsi neřekl ,že jsem zlej | Bbmi | C# | G # | F # F | a porád dokola , práce na 0,5 minuty z youtube
Charvel, Fokus Strat, Ibanez Performance