Boss CS3 / Marshall ED 1
Pravidla fóra
Boss CS3 / Marshall ED 1
Který je lepší?
Re: Boss CS3 / Marshall ED 1
Pánové odkazy, odkazytom.4th píše:Který je lepší?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Compressor nepouzivam, takze jen reprodukuju, co jsem cetl. CS-3 si napred kazdje chvali, ale po case ho proda a koupi bud CS-2 nebo jinou znacku. Na ED jsem slysel dost chvalu...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Ja slysel,ze ED-1 je jeden z nejpovedenejsich efektu od Marshallu.Ale zkusenosti s kompresorama teda zadny nemam.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
dyna nebo super???
chci si koupit MXR ale taky nevim jestli je lepší dyna comp nebo super comp. zkoušel sem marshalla a není špatný. ale přece jenom bych asi šel spíš do MXR. hrozně se mně líbí zvuk dyna compu. docela mně u něj ale vadí že celkem šumí. šumí tak i super comp? u toho marshalla mně to ani nějak nepřišlo.
ibanez AXS 32, marshall AVT50, kvákadlo rocktron black moon cat, kapela Jara Křápek revival (fakt to není revival:))