S mým novým kolegou řešíme "zkušebnu". Jde o místnost, kde spí bratr a někdy naši přátelé. Důležitý je stůl, na kterém máme své nádobíčko. Hraju přes Apple iPad, kytarový zvuk tahám z demo verze Peavey Ampkit (přes Line 6 Mobile In), zároveň pouštím samply přes Garageband. Kolega použivá Kaossiliator Pro, do kterého jsem připojen přes jeho Line In, zvuk je reprodukován přes jeho sluchátkový výstup, který je rozdvojen, kolega poslouchá přes mi neznámé sluchátka Wesc, já používám Superlux 681F, se kterýma jsem velmi spokojen.
Mám pocit, že rozdvojování signálu do dvou sluchátek není ideální. Je to tak?
Priorita je pro mě širokopásmový zvuk s plochou křivkou.
Kolega si chce připojit další stroje, jmenovitě malý Kaoss Pad do Kaossiliatoru, starý analogový synth od Korgu a Akai MPD přes počítač a externí zvukovku. Zároveň chceme mít možnost minimálně dvou dalších míst-mám doma navíc POD XT pro imaginárního kytaristu, navíc mám kamaráda klávesáka, který by se taky rád připojil.
Tohle zavání mixpultem s minimálně šesti vstupy, mám pravdu? Jak mám řešit to, že bychom chtěli všichni hrát přes sluchátka? Třeba zapojením sluchátkového zesilovače za výstup mixpultu? Vyrábí se i studiové sluchátkové zesilovače (FRFR)?
Sluchátková zkušebna
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sluchátková zkušebna
Ohledně sluchátek - moc košer to není a opravdu smysluplné je použití sluchátkového zesilovače s distributorem - dějakí se 4x a 8x, pokud vím. V zásadě stačí i lacinější věci - SM Pro, Behringer, Samson. Například: http://kytary.cz/zvukova-technika/sluch ... tributory/
P.
P.