Paka na tremolo mi chyba.
Pravidla fóra
Paka na tremolo mi chyba.
Kupil som si gitaru a to jest Ibanez GRG 170DX tam je napisane že tremolo jednozvratne ale ked mi to doslo paka nikde
co mam robit mam im napisat alebo nieco take ?
kytara : IBANEZ GRG 170DX
kombo : Marshall MG50 DFX 50W
efekt IBANEZ - Fuzz FZ 7
to neni vsetko mam aj kabel
kombo : Marshall MG50 DFX 50W
efekt IBANEZ - Fuzz FZ 7
to neni vsetko mam aj kabel
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Taky jsem koupil kytaru bez páky, při zkoušení vypadla z krabice. Druhej den jsem se vrátil do obchodu a našli jsme jí. 
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Re: slusn
jo to bude asi bezproblémů... mám dobrý zkušenosti s púodobnejma věcma a kytaramy.czbabka00 píše:slusne setko sak kytary.cz ja neviem ale ma to stve lebo malo by to tam byt a setko prehladane uplne
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Když ji vyndáš, tak to vůbec vadit nebude. Zašpalkovaný tremolo -> pod tremolo se vloží kus dřeva, aby se nemohlo hýbat. U stratovskýho tremola stačí pořádně přitáhnout šrouby, aby dolehlo až na tělo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
zvykej si, řek bych že pro rastu je pravopis španělská vesnice...Takhle to vypadá víc vintageSaul píše:kytaramY
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::